marți, 16 octombrie 2012

Bube,junghiuri si alte bucurii



  Ca eu si barbati-miu suntem unici si speciali este clar.Bine, ne ajuta si adn-ul, esti unic matematic, dar noi suntem de-a dreptul originali. Unii ar spune ca am facut un obiectiv personal din a fi inclusi in  procentele alea mici si rare ale tuturor statisticilor.

  Sa ma explic. Eu n-am facut urticare in copilarie. Am facut , in schimb, raie, de-a zis mama ca moare cu zile. Imaginati-va o femeie care apreta si batistele, spre groaza mea si a nasului meu facut franjuri de smirghelul parfumat si candva matasos.

  Eh, cum spuneam, imaginati-va o mama DISPERATA dupa curatenie, care pieptana si ciucurii de la covor (ciucuri pe care am grija sa-i "ciufulesc" ori de cate ori ajung pe acasa- asa, as a statement :D), poreclita Madam Scama pentru ca isi petrecuse jumatate de viata cu fundu-n sus, culegand scamele de pe covorul rosu cu floricele negre (gizas!).
 
 Inca ma mandresc cu faptul ca am facut raie, in ciuda mamei mele. Karma is a contagious bitch,bwahahaha!

 La 20 de ani, fix in sesiunea de vara, am crezut ca am reusit si eu sa fac urticarie. Pana am aflat ca aveam varsat de vant si-n fund si prin alte grote anatomice (pardon,scuzati). Am fost in arest la domiciliu, pazita aprig de nepoata mea de 6 ani, care nu rata nici o ocazie sa se minuneze de "cat de urata esti , mai Moni". Oh, gee, thank you.

 P.S.: Nu, n-am expus copilul.Facuse varsat ,laolalta cu maica-sa si taica-sau. V-am zis ca suntem speciali.

 Barbati-miu, ca orice barbat care se respecta, sta sa moara ori de cate ori ii curge nasul nitelus, insa acum trei ani s-a autodepasit. A facut gripa porcina.Deci da. Trei saptamani de carantina, in care-l durea si sufletul, iar un simplu scarpinat in nas se lasa cu tanguieli si blesteme la adresa nenorocitei de unghii, dureroasa si aia.

 Astazi, ne multumim cu a face ping pong cu o nenorocita de raceala, care la noi dureaza, de obicei, cam o luna jumate, caci,intelegeti - schimb de fluide, till death do us part, etc.  Mai avem ocazionalele junghiuri si dureri de sale, genunchi si alte balamale, el pentru ca a fost mega sportiv dar fuse si se duse, eu -pentru ca sunt bulita din nascare si imi permit, deci da?

 Eh, dar m-am lungit si n-am ajuns la subiect. Oameni buni.Sunt schioapa, merg ca o rata cracanata, spre bucuria prietenei mele cele mai bune, ma dor salele, genunchii, soldurile jumatate din timp, iar in cealalta jumatate sunt, evident, mucoasa.
 Daaar, n-am avut niciodata CARCEI!

 Pana acum... Am un nenorocit de carcel de doua saptamani, cedez nervos! Deja nu mai doare, pur si simplu il simt acolo, ca o pietricica in pantof (nu, nu e o pietricica, am verificat), pulseaza si pacane si trosneste si imi rasuceste bietul deget de zici ca-i manuit de un papusar nebun. Daca adaugi faptul ca e vorba de degetul mic de la picior, ala pe care-l izbesc cu sete de orice colt ce-mi iese in cale, veti intelege de ce , uneori, am fix expresia asta seducatoare:

 

P.S.: Poza e facuta in luna de miere , cand, bineinteles, am avut cea mai nasoala criza de artrita, de cred ca incepuse barbati-miu sa verifice contractul si conditiile de returnare a produsului. P.S 2: Cum scap de carcel?

10 comentarii:

  1. Fa-ti totusi o analiza a acidului uric, calciului si magneziului. Si poarta, daca poti, incaltaminte ortopedica un timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La analize ma gandeam si eu , dar nu stiam care anume.
      Multumesc pentru indicatii, o sa sun sa ma programez.
      Incaltaminte ortopedica port by default,nu-mi permit picioarele altfel, dar banuiesc ca mi se mai trage si de la defectul de mers, mai ales in perioadele cu dureri, cand imi "stric" pozitia.

      Ștergere
  2. M-ai facut sa zambesc si aveam nevoie. Eu am scapat de carcei o perioada lunga dupa ce am papat miere :D. Cica e lipsa de magneziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi dau seama cat de natanga sunt.Am kile de miere in casa si nu ma ating de ea, o sa revizuim abordarea.
      Te pup,zambeste.

      Ștergere
  3. Deci tot din pricina magneziului in deficit am avut si eu probleme. Am luat magneziu de la farmacie, niscai pliculete efervescente.Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, iata cat de la indemana era rezolvarea.
      Sanatate si tie si multumesc de vizita!

      Ștergere
  4. Forfecutza indragita (prin lectura si consimtire la unicitate general recunoscuta si in cazul meu), ma confrunt recent cu aceeasi poveste a carceilor. E clar de la nivel scazut de magneziu si nivel ridicat de uzura a sistemului nervos (intre timp mi-am aruncat privirea mai sus si am citit recomandari similare, scuze ca-s repetitiva). Te imbratisez si-ti doresc multa sanatate si relaxare maxima!
    Ela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, draga, suntem unice si incarcelata, bag seama:)
      Hai sa ne facem o gradinita cu magneziu, sa ne infloreasca in fiecare primavara si sa bucuram doamne unice, asa ca noi :)

      Te imbratisez

      Ștergere
  5. si eu in sarcina aveam carcei. Medicul a zis ca se leaga de ...nu mai tin minte ce.Asa ca miere cat cuprinde. Mai cauta si tu pe net ce alte alimente sunt legate de asta - foloseste-te de mama natura. Vezi si apele plate/minerale, au o concentratie pe ele trecute de minerale - compara in supermarket si schimba marca - si insista pe una mai concentrata pe tema ta.

    RăspundețiȘtergere