vineri, 26 octombrie 2012

Tu,gagico, ce artista esti,mo!

Meh, io inteleg ca in unele zone ale tarii "gagica" e o treaba asa, fainaaaa, moooo, dar doresc sa reiterez faptul ca astia ca mine, in speta Miticii (cu accent pe a doua silaba;))  nu prea rezonam la "gagica" sau "tipa aia de maica-ta", mai ales daca treaba asta se intampla in cadru "ofitial". Mint. Tresar de-mi vine sa-i tresar si aluia de ma gagicareste una dupa ceafa. Ca ase ii pe la regat, moo!

Racorita fiind, va anunt cu deosebita bucurie ca maine fac sarmale pentru sotul meu care stie sa ma roage frumos sa mai fac niste sarmale din alea divinecadecandn-aimaifacutsimtcamatopescpepicioare.  Noroc ca nu mi-a zis "tu,gagica,pui de niste sarmale", ca mi-e ca-l trimiteam in delegatie acolo unde pica gagigicile ca popicele si scot varza de la murat, cand aud asa vorbe faine.
Daca vreti reteta, ziceti.Nu cred sa fie roman sa nu stie cum se fac sarmalele, dar , vorba aia, orice ocazie sa razi de reteta altuia e binevenita, asadar ma ofer cu placere.

Ca tot veni vorba de arta,care cu sarmaua, care cu vopseaua, aruncati un ochi la MyOwlBarn. O gasca de oameni talentati s-au adunat si au facut un calendar pentru 2013, plin de bufnite, numa' una si una. E de mentionat faptul ca apare acolo si o romanca foarte talentata, Oana Befort si puteti fie descarca un calendar predefinit, fie alege imaginile care va plac si compune un calendar dupa sufletelul propriu.

Apreciati , va rog, elocventa si coerenta autoarei. Revenim maine cu castigatoarea de la giveaway si cu ceva mai mult talent.

Si o dedicatie, in ton cu coma intelectuala in care voios ma aflu astazi:















2 comentarii:

  1. Vreau eu reteta...am facut si eu pentru prima oara saptamana trecuta si nu mi s-au parut prea grozave , si le-am facut si in vas roman si le-am dat si cu toate mirodeniile (vezi foi de dafin , piper , sare , boia dulce , marar si un pic de cimbru parca :D )si ori ca nu am pus destule ori ca mai trebuia ceva nu stiu nu mi s-au parut prea...aromate . Sotu' mi-a dat nota 10 pe toate partile dar simt eu ca pot mai mult :)) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine,draguta mea, o postez.O sa fiu atenta la cat pun din fiecare, ca in rest, vorba ta, ingredientele sunt aceleasi.
      Te pup,ambitioasa mica:))

      Ștergere