luni, 7 decembrie 2009

My every day Thanksgiving day - ep.1 Casuta noastra

Asea... mi-a zis Cata acu' destula vreme ca " domle, da de noi, de mine, de cuibusoru' nostru de nebunii nu zici nica? " .Adriana zice ca-s nebuna ca zic de ea, Flo ma citeste si ma cearta ca nu zic mai des despre orice...asa ca zic de toate.


Casuta mea e mai casuta de cand cu Catilinae, caci diminetile miros mereu a cafea si pudra si ruj dulce si rascolit de sifoniere. Totul e magie de cand cu Cati, covoarele noastre sunt plutitoare...pardon, zburatoare, si ciocanul de snitele se transforma cu puterea gandului in buzdugan zmeiesc, frangator de dulapuri ...:)

Serile noastre sunt pijamale cu pisicute si o pisicuta fara somn, sunt tigari cu substrat, intotdeauna, sunt supe bune bune, ca la mama, facute cu drag, sunt miros de par dat cu balsam si unghii pictate cu rosu.

Sunt pisoi aruncat pe usa si ciorapi fini agatati in fiecare zi (de mine:P), sunt visari si suparari, cautari si consfatuiri, sunt sora si mama, casa noastra e casa noastra. Si de acum, va fi a noastra, indiferent unde va fi...casa noastra suntem noi.
Cati e my everyday Thanksgiving day.

;)

LE: si melodia pentru Catistii tu sa citesti printre randuri, I bet ;)

3 comentarii:

  1. si nu te cert cu motiv???? ai atatea de zis si nu o faci...

    RăspundețiȘtergere
  2. My dear,

    Am stat stramb indelung si am cugetat drept...ce melodie sa iti dedic in schimbul celei de mai sus (care e asa frumooooasa). Uite ca am gasit-o...'njoy!
    http://www.youtube.com/watch?v=Ca0-hUOv8fI&feature=related

    RăspundețiȘtergere