joi, 1 aprilie 2010

Mare zi mare

V-am zis ca ma mut? NUUUU? Eh, reiterez: ma mut! Demain, domani, tumorou imi iau catrafusele si plec la mama! Na, uite asa, ca m-am suparat pe voi ca io va iubesc si voi ziceti ca fac ciorba prea acra... :P just kidding guys ..Da' de mutat tot ma mut.
Iata ca veni si Ziua Z (sau M de la mutare?!?) si mi se instaura un oarescare vid in stomac. Ciudat tare sa vezi cat de usor e sa-ti indesi ultimii 7 ani in cativa saci.

Ma gandisem initial sa-mi aranjez hainele frumos, sa nu-mi mai dau de lucru cand ajung acasa...si pe urma mi-am dat seama, ca daca ma apuc sa-mi iau fiecare lucrusor la mana, acum, inainte de marele abandon, o sa ma loveasca jalea si bocetu amintindu-mi cum am facut io mamaliga cu cutare facalet si cate stoluri de tsantsari am kilarit cu cartea cealalta. Pfff...

Asa ca le-am pus claie peste gramada, ca deh, mai bine le aranjez acasa si iau amintirile cu mine, decat sa le aranjez aici si sa le las in urma...nu? ;)

Si ca sa nu-mi para rau de despartire, azi de dimineata se hotarara baietii veseli de la RATB sa faca greva si sa ma oblige pe mine sa merg cu perpedesu-mi gratios la munca. No bun, dupa primii 50 de metri de injuraturi, m-a cuprins primavara si parca mi-a parut rau ca n-am avut un starbacs sau un mecdo in drum, sa ma plimb si eu cu cafeaua in mana, ca o doamna ce sunt. Pai nu? Asa ca m-am delectat cu o fiola de ketonal, ca sa-mi fie soarele mai stralucitor si asfaltul mai ferm sub talpile-mi reumatice.

Si nu stiu altii cum sunt, dar mie mi s-a parut Bucurestiul destul de merry and cherry cu toata degringolada asta, ca doar deh, traiam aceeasi drama. Which reminds me...asistai io in trecutu-mi glorios, acu doua luni, la un training pe vanzari in care ni se enunta o teorie ce suna cam asa: you're ok i'm ok, i'm not ok you're ok...you're not ok...i;m not ok...naiba mai stie. Ideea era ceva de genul " sa moara si capra vecinului", cu alte cuvinte, daca tie ti-e nashpa , parca ma simt si eu mai bine :D De unde si bunadispozitia si primavareala sclipicioasa din ochii Bucurestenilor, azi dimineata.

In concluzie, ma gandesc eu ca sigur s-o bucura cineva ca scapa de mine din preaminunata capitala, asa ca, doar de afurisita ce sunt, o sa zic...stiti ce? Si nici ca-mi pare rau ca plec! Io va abandonez pe voi, na! Si ma intorc doar cand o sa vreau, da?

P.s.: pentru invitatii la cafea, pizza, fornetii si alte evenimente culturalo-barfo-discotecice va rog sa ma instiintati cu cel putin 3 ore inainte, ca vin:D

V-am pupat!

Paste fericit!

6 comentarii:

  1. Aoozi ?!?
    Numero ono: Io sper ca pleci doar de la capetala, nu si de pe blogosferitsa, ca mie nu-mi convine, eu m-am obisnuit cu tine, mie-mi place sa te cetesc, deci daca dispari, te pun la acatiste, altceva nu-ti fac!
    Numero due: stiu cum e draga Moni sa te desparti cu greu de ceva, nu-mi place, doare, ntz, nu bun;
    Si nr. 3: Mult succes in noua viata pe care o incepi!
    Hugs & kisses :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
  2. bre, plec doar cu domiciliul, Doamne ajuta, o sa continui sa lucrez cu drag si spor aici si, evident, crush my spectacular friends' couches :D iar de parasit blogosfera, nici vorba!
    cred ca o sa am si mai multe de povestit despre noua mea viata alaturi de parinti-mi pensionari, care piaptana ciucurii la covoare ;;)
    2,imi cam tremura barbia, ca si eu mi-s emotiva, dar deh, merg la mai bine, zic eu
    si 3. Iti multumesc din suflet pentru mesaj si urari, m-ai emotionat!

    te pup tare tare:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea Mo...:) Dupa cum bine ai observat, am incercat din rasputeri sa imi pastrez o atitudine extrem de pozitiva si de detasata in legatura cu plecarea ta, tocmai pentru a nu ingreuna si mai mult lucrurile. Da, te muti la muma-ta acasa (vai de steaua ta ce cataneala si descusut o sa te pasca :p), insa pentru toate celelalte nimeni si nimic nu pune stop sau macar pauza...
    Prin urmare, acasa va fi mereu acolo unde suntem noi doua, acolo unde ne vom putea deschide sufletul, acolo unde ne vom bea cafeaua, acolo unde ne vom boci dezamagirile, pentru ca... acasa este in inimile astea ale noastre total revoltate si puse pe dat lumea cu susul in jos.
    Asadar, draga mea Mo... pentru prima oara refuz sa mai spun "PEOPLE ALWAYS LEAVE", pentru ca tu nu pleci nicaieri!

    RăspundețiȘtergere
  4. :D TE IUBESC F..I DOAMNA ( scuzati punctele de suspensie, dar ,deh,ne respectam in public)

    RăspundețiȘtergere
  5. A venit si ziua aia Mo ! Ma gandeam in Ianuarie cand mi-ai zis ca o sa pleci ca mai e mult , chiar foarte mult pana atunci ... si uite cum trece timpul si ai plecat . Dar draga mea Mo eu sunt fericita ca am reusit sa ne cunoastem , sa ne imbratisam , sa vorbim si cel mai mult sa legam o prietenie . Te pup si succes mult !

    RăspundețiȘtergere
  6. Mult succes si sper sa-ti fie cat mai bine in noua locatie! Sa auzim de bine :D

    RăspundețiȘtergere