miercuri, 30 iunie 2010

O sa ard in flacarile iadului

Doamne, iarta-ma, ca am stiut ce fac si mi-a placut !
O oooo, am comis-o din nou :D

Se facea ca era duminica si eu n-aveam ce face. Ceea ce nu e rau deloc, avand in vedere ca duminica e zi data de la Dumnezeu sa ne relaxam cu burtile la soare, care cum poate si pofteste. Aseaaaa. Eh, si pe cand stateam eu si in acelasi timp navigam pe internet, gasii pe o pagina referire la un nou site de matrimoniale pentru crestini ortodocsi. Displeiu si dizainu saitului m-au cucerit pe loc si, fiindca sunt o persoana spirituala, m-a mancat undeva, in speta la degetele, si ma inscrisei si io acolo.
Dupa ce confirmai ca nu ascult manele, si ca merg la liturghie ocazional, cand nu joaca Petrolu in deplasare, dadui clica clica pe botonu care ma anunta ca am fost miluita si de catre fiu si de catre tata (n.a. a se vedea in imaginea alaturata)



Imi zisera ca nu ma pot accepta asa, cu una cu doo, chit ca la teme de interes io am specificat clar si onest ca ma intereseaza “dragostea si linistea” , plus ca, se pare, exista persoane rau-voitoare care iau in deradere aceasta preasfintita initiativa a tineretului crestin si ..deh..tre sa ma verifice..Sa vina sereeiuuu! :D

Cu deosebita emotie va anunt ca ieri ma acceptara in comunitatea lor si sufletul meu se deschise , in sfarsit, infinitei mari de oportunitati matrimoniale ce se cracana in fata mea. :D Si in caz ca va indoiti de veridicitatea si seriozitatea cetatii , va anunt cu candoare ca de ieri pana azi am primit deja trei oferte de impreunare spiritualo-crestina.(si nu, n-am pus nici poze, nici numele real nu mi l-am dat) . Acuma, io am o dilema, de fapt trei. Pe care sa-l aleg? Va rog sa aruncati un ochi si sa ma sfatuiti :

Portugalia a luat bataie! Asa ca hai acasa! Eu te astept.. :)

Buna! Da-mi si mie te rog id-ul tau de mess daca se poate si vrei sa vorbim. Doamne ajuta!

Buna . Sunt A****** din Bucuresti, un crestin ortodox echilibrat si cu aspiratii spre o traire duhovniceasca autentica. Am un duhovnic, citesc cartile sfinte, merg in pelerinaje, ma preocupa aspectul spiritual al vietii. De asemenea sunt genul intelectual, absolvent de Politehnica si Master la ASE - Cibernetica. Am un aspect fizic placut. Sunt un baiat calm, asezat, fara vicii, responsabil, iubitor de natura si cu ajutorul Bunului Dumnezeu nadajduiesc sa-mi intemeiez o familie adevarata, in spirit ortodox, bazata pe dragoste, respect si principii morale crestine. Caut echilibrul in viata, deoarece omul nu e facut sa traiasca singur. Mi-ar face placere sa conversam mai mult daca doresti. Astept un raspuns de la tine, indiferent care este acesta, la MessID **********. Doamne ajuta! Cu prietenie, A******

Dueci, eu cu cine ma marit? Astept scrisorile pe adresa redactiei. Doamne ajuta!

14 comentarii:

  1. Ala cu Doamne miluieste e butonul de Search??? =))
    oh , My Lord, astia is tampiti!
    Si stai asa, "manele" e criteriu de eliminare presupun, nu ?:))))))))))))))))
    Pai sa cante carmen serban zic; si sa cante Dema parai, dema love, ca sa fie intr-un consex cu saitu' :P
    Hai sa ii luam pe rand: primul sparge seminte la tv in timpul meciului, sigur bea si bere si mai mult ca sigur ca ii put picioarele, deci nu!
    Al doilea e curvar, obsedat sexual si probabil arata ca un bursuc ; o fi si chel ma gandesc!
    Al treilea... hmmmm... Ei bine asta ar face deliciul oricarui cabinet de psihiatrie. Imi creaza impresia unui individ inchistat in propriile opinii (a se citi opiniile lu' ma-sa!), maniac, fixist si care si-o trage salbatic in momentul in care pune mana pe vreo proasta. Fals crestin, de sorginte ipocrito-tembela as spune eu.
    Asa ca mamica draga, lasa-i dracului pe toti, si cauta unul normal la cap!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) :=)) :=)) leeesin dee raas!!

    ce bine ca esti de acord, ma simteam vinovata ca dau cu piciorul unor astfel de sanse :)) :P
    iar ala cu Doamne miluieste e butonul de submit :)))
    heheeeee

    RăspundețiȘtergere
  3. Surioara, sa te fereasca Sfantu' de unul de-asta. Nu de-alta, dar nu cred ca iti doresti sa auzi "Doamne ajuta!" dupa fiecare numar. Zic!?! :p

    RăspundețiȘtergere
  4. :=)) sunteti o sleahta de pacatosi :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Maica io zic sa lasi alesul si sa fugi cat poti. Si nu oricum, ci sa il imiti pe Usain Bolt. Sau poti sa le spui ca nu, nu asculti manele, in schimb ai ascultat la viata ta Metallica, Marylin Manson sau Black Sabbath!!! Te asigur ca o sa fuga ei de tine :))
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  6. :))
    pai, zi doamne ajuta, da click la intamplare, si te-ai procopsit cu bunatate de sot crestin, sfios si la slujba ducator...mai rar asa noroc pe capul unei fete:))
    nush de ce n-ai dat si adresa, sa ne gasim cu toti asa bunaciune de soti:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. :)):)), deci nu se poate asa ceva!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Ioana, am vrut sa ma lepad de necuratul, de aia nu mi-am declarat trecutul "black"
    @ Camelia: "www.cetateacrestina.org" ingioi :D
    @ Silviu: o , ba daaaa, se poate ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. E foarte simplu draga: parcurgi "indrumarul" de spovedanie de aici (http://biserica.org/ro/viataduhovniceasca/ghidpastoral/intrebari.htm) - cu rabdare, ca merita analizat "aspectul spiritual" - si daca cumva te ragasesti... nu e de tine "viata si trairea duhovniceasca".

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) Tind sa cred ca nici nu e nevoie sa citesc, ca sa imi dau seama ca nu-i de mine :P
    Observ insa, un deosebit interes al multimii, fata de acest subiect controversat.Ar trebui sa facem un club de studiu ecumenic...ce-ar iesi :))

    RăspundețiȘtergere
  11. :)) ms, ms...maine dau anunt cu "ma marit":))))))))))))

    si nu uita sa citesti cu atentie ce ti-a recomandat "anonimul"! nu se stie ce "partida" ratezi daca nu faci si chestia asta=))))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma doare stomacul de atâta râs. =)) =)) =))

    Doamne, iarta-mă!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai facut tu asa ceva? :)))))
    Nu pot sa cred! =)) mor de ras :))

    RăspundețiȘtergere