miercuri, 7 noiembrie 2012

Rujul anti-reumatic

Mi-am luat acum o vreme un set de glosuri cu calitati  de "umflare" a buzelor. Cine ma cunoaste si in viata reala are voie, de pe acum, sa se tavaleasca pe jos de ras, pentru ca eu nu ma machiez mai mult de doua-trei ori pe an, la ocazii hiper mega speciale, iar asta doar ca sa nu stric poza oamenilor.

Eh, m-am dat cu glosul ala fix de trei ori. Prima oara am zis ca intepaturile sunt asa, pana se obisnuieste derma cu senzatia de glos, na, lipsa de experienta. A doua oara m-am scarpinat ca un caine raios, de ajunsesem sa-mi fac unghiile racleta, sa curat tot maglavaisul. A treia oara deja mai ca m-a boscorodit barbatul cand, pe motiv de pupaciune conjugala, l-am moscolit cu nitel Sexy Mother Pucker cu extract de chili, de pufaiam amandoi ma ceva ca o locomotiva-n in halta.

Am abandonat, asadar, glosul glorios, la birou, si mi-am vazut de viata. Pana astazi, cand colega L. pune ochii de mega-gloss si ma intreaba ce e.

- E, un glos. Din ala de-ti ingroasa buzele.Ia-l. Eu nu-l mai folosesc.  (Ranjet malefic Cheshire cat style)

- Ei, cum sa il iau. E al tau.

- Nu, zau, ia-l,nu-l folosesc.
- Hai bine, il iau.

Se da pe buze, calm, tacticos. Eu nu mai respiram. Ma uitam fix la buzele ei, asteptand.
Si incepe:

- Uhuhuhuu. Ce inteapa.
- Mhm.
- Hohohoo, e asaa, racoros.
- Mhmmmm.
- Ma simt sexy, asa, mmmmm. (Botic pufos ridicat tantos in aer).
- Da, da, are efect.

Se mai da o colega, curioasa si ea de maglavaisul miraculos. Evident, si ea incepe sa pufaie. Eu nu mai pufai, incerc sa respir, fara sa dau cu capul de birou.Sunt sub el.Sub birou.
Ma simt nevoita sa o consolez:

- Trece,te inteapa doar la inceput, pana isi face efectul.
- Moni, ma gandeam... E eficient. Diseara dau dracu' Fastum Gelul si ma ung cu rujul asta pe genunchi, poate ma mai lasa durerile.

Nu mai pot respira, Doamne, iarta-ma, dar nu m-am putut abtine. Adriana imi sugereaza sa-i dau fetei un pahar cu apa. Refuz. Daca e ca atunci cand bei apa dupa mentosane, de zici ca-ti criogenizeaza aia esofagul? Nu, fara apa.

Mai trec niste minute,e liniste. Buzele ii lucesc discret de dincolo de paravanul cubicalului,e concentrata.Revenim fiecare la propriile treburi.Criza a trecut. Pana aud:

- Auzi, Monica? Da' cat te ustura asa?
- ...... ?
- Ca acu- mi fac buzele asa: arrrrrrrrrrrrrr.


:)))))))

Sunt pe jos. Ma gasiti pe mocheta. Hiperventiland.


















6 comentarii:

  1. Bunnn bine ca mi-ai zis am si eu un ruj din asta (mie chiar imi [place si nu ma ustura deloc , poate o fi de la alta firma :-??) si ma dor genunchii de mor , diseara ma pun la uns genunchii cu gloss !

    RăspundețiȘtergere
  2. suscriu eu sunt colega L si mi place rujul de mor

    RăspundețiȘtergere
  3. Nebunooo!ma doare burta!!!
    "...pentru ca eu nu ma machiez mai mult de doua-trei ori pe an, la ocazii hiper mega speciale, iar asta doar ca sa nu stric poza oamenilor."... ce-mi place asta!parca esti sora mea geamana!!!
    Te tzuc,Orsi

    RăspundețiȘtergere
  4. hahaha:)))) eu am o prietena care se da cu luciu pe buze de fiecare data cind ii e foame:))))

    RăspundețiȘtergere