joi, 20 decembrie 2012

Daca eu as fi o fetita cuminte si Mos Craciun baiat salon

I-as scrie o scrisoare cu tot ce am facut eu bun si frumos, cu sclipici si paietele, iar el, mosneag de treaba, s-ar executa si mi-ar aduce tooooooot ce imi doresc eu.
Back to reality, insa, stiu ca mosu' si-a dat toti banii pe mojito si alune picante asta-vara, in conge, iar eu abia daca ma calific pentru o punga de migdale (necojite!), dar nu ma impiedica nimeni sa visez, right?

Asadar, intr-o lume perfecta, cu fete cuminti si mosi salon, iata ce as primi eu:



 Cap de lista, tricoul cu cap de mort . Nu stiu ce-mi place mai mult la el: griul, capatana sau faptul ca e asimetric, dar zau ca de l-as avea, it would be love forever. - H&M.





Tot de la H&M, rochia cu paiete, pentru femei cu sunci si forme - decat/doar/numai 59.90 Ron. Tres joli, oui oui. Voila:


  Ineleeee! .Daca n-as fi natie asa proasta incat sa ma fac carne vie de la orice gablont, zau ca mi le-as cumpara pe toate. Ata ete.

 Pentru Marita gospodina din mine, un cadou pentru casa sufletului ar fi setul de 9 piese de la Joseph Joseph . Scump domleee, scuuump, dar ma fac eu mare. Sic!
Daca va stiti cu dare de mana si aveti pe acasa o doamna pasionata de gatit, recomand pasional! 
Pentru modesta suma de 228 Ron, de aici.



Pentru astia cu sensibilitate ridicata la preturile cu  virgula nouajnooo in coada, merge de minune si stampila de fursecuri. Nu foarte ieftin, dar na! Vrei de dulce, iti faci. - aici.




Pentru copii, cu siguranta una din cele mai frumoase povesti scrise vreodata, Micul Print , de Antoine de Saint -Exupery. Nu va mai mirati ca auziti de ea peste tot, este o carte ce nu trebuie sa lipseasca din nici o biblioteca si este, fara indoiala, un cadou potrivit si pentru adulti. Am zis! - disponibila la Carturesti .



Pentru doamna sensibila, cu nostalgii si miresme fine, un clasic- Tess of the d'Urbervilles
O recitesc , o data la cativa ani, mereu cu aceeasi placere. Recomand. 

Si asta:

Am vazut-o azi dimineata intr-o vitrina si mi-a placut titlul. A citit-o cineva? Disponibila in orice librarie, eu am gasit-o online aici.


N-as zice nu nici unui album Moleskine , pentru fotografii si scrapbooking, sau unui Folio Watercolour, sa mi-l tin aproape de corazon, pentru momentele de maxima inspiratie. Adevarul e ca toate agendele astora de la Moleskine sunt delicioase, insa preturile lor ridicate (cam 100 lei caietelul) scot la iveala zgarcita din mine. Poate intr-o zi o sa ma indur sa-mi iau unul - si parca vezi ca n-o sa-l folosesc, de mila sa nu stric hartia.Lol.

Aici:



Si aici:


Categoric genul de cadou pe care i l-as face unei prietene pasionate de scris/desenat.

La cosmetice sunt o nepriceputa desavarsita. Nu-mi place sa ma machiez si de aceea nici nu investesc in asta, dar ADOR cremele , gelurile de dus si apele de corp lejere. Preferatul meu e setul cu Iasomie de Neroli, de la The Body Shop. Chiar asa, ar fi cazul sa le fac o vizita, cat de curand.



Si, sa nu uit, uleiul de masaj cu nuca de cocos, de la Douglas. N-am mai cumparat de-o vesnicie, neaparat de remediat si acest aspect. Din pacate n-am gasit poza pe net, dar cautati un flacon din metal,isi merita toti banutii.

Lasand reveria la o parte, cel mai si cel mai mult imi doresc anul asta sa-mi iasa sarmalele bune, sa pun buzita pe nitica toba si cozonacel si sa bage aia de la teveu Harry Potter , seria completa. Si o punga cu migdale, daca tot ne permitem arogante. Si niste tort de biscuiti. Si poate si "umpicuts" de piftie. Si cam atat. (Nota: observati notele recurente. Am incheiat nota).

Voi ce va doriti de Craciun? Sau, mai bine spus, ce v-ati dori, daca am fi milionari si ne-am permite sa ne dorim?


Eu va ofer eine kleine dedicazionen, ca atata pot, atata dau:


P.s.: Parca-mi merg mainile la sarmale mai abitir, cand o da Elvis pe tremolouri cu ochisori de vitel de lapte:D

6 comentarii:

  1. mbine, putem vorbi cu mosu' sa imi aduca niste sarmale de la tine? :p

    RăspundețiȘtergere
  2. draga mon, sunt renata. da, renata. te pup si te imbratisez cu drag! sa stii ca, atunci cand imi aduc aminte, citesc cu placere ce debitezi mataluta p-acilea.
    ca sa raspund intrebarii tale de la aceasta postare, mi-ar placea sa am intr-atat de multi bani incat sa-mi permit sa cumpar fiecaruia ceea ce cred sincer ca si-ar dori: fetei mele o excursie la Disneyland si un munte de carti cu povesti, sotului un trenulet electric cu accesorii si diorama, fratelui meu o masa de fussball si bijuuri simandicoase prietenei lui, timp liber alor mei si o vacanta la NY mie... ca visez la ea de cand am vazut singur acasa 2 :) mi-ar mai placea si sa aleg EU cine castiga Vocea Romaniei, ha-ha! mvaaai, cam fantezist wishlist! ne multumum cu ce avem si cerem ceva mai multa sanatate, ca e racita pitica.
    bisoux si sa ai niste sarbatori de vis alaturi de toti ai tai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaai, Vaaai,vaaai! Renaaataaaaa! Fiinta , stii de cati ANI te caut?
      Te-am gasit la un moment dat pe net, dupa numele de familie, comentasei pe un blog.
      Tu, fiinta frumoasa, mi-ai facut asa o bucurie!
      Sa ai un Craciun cu adevarat fericit si sa dea Al de sus sa-ti poti indeplini toate dorintele astea frumoase.
      Te imbratisez cu mult mult mult dor!

      Ștergere
  3. Eu mi-as dori o casuta in orasul meu (merge si un apartament cu 3 camere ) pentru mine si sotul meu , sotului i-as mai lua un laptop de-ala de gaming de cateva sute de milioane vechi (pe care btw nu o sa ni-l permintem ever) si niste boxe de-alea mari si colorate care costa si ele vreo 30 000 de lei noi iar pentru mine o sedinta de shopping no limit pentru decoratiuni de Craciun (am impresia ca niciodata nu imi ajung banii sa imi iau toate globuletele , betelele , stelutele , si alte nimicuri din astea exagerat de scumpe :D ) si un inel cu diamante :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah sper sa ti se indeplineasca toate dorintele. Io vreau momentan doar un job. D-ala pe bani. In rest mai vreau sa ma vad cu prietenii cat mai des...wink wink!

    RăspundețiȘtergere