vineri, 14 decembrie 2012

Tortuletul "Papa tot"

Am facut duminica un tort de biscuiti pe care am tot pandit sa-l fotografiez, in scopuri laudaristice, bineinteles. Daca am dobandit misiunea au ba, vedeti mai jos, insa pana atunci nu uitati ca : 500 gr biscuiti + 400 ml cafea + 200 gr unt+ o conserva de lapte condensat (si , posibil, o dusca sanatoasa de rom - dar nu recunosc nimic)  = FOREVER TUMMY LOVE.

L.E.: Ca sa ne fie clar: spumati untul cu dusca de rom si putin extract de vanilie si orice alte arome va suna voua (eu am scapat si niste anason), adaugati laptele condensat, mixati pana se omogenizeaza.
Montati tortuletul intr-o tava imbracata in folie transparenta.Biscuitii inmuiati in cafea rece ,apoi crema, si tot asa.

Pentru ca n-am reusit sa prind nici macar o poza cu dosul tavii, daramite frun portret apetisant, m-am gandit ca ar merge si niste ipostaze postume,  cu tortul aflat pe soseaua gatului (hop hop hop shasha).

Iata:

Musteriu' nambar uan (sau fata care a pus "tort" si "orgasmic" in aceeasi propozitie) :

  


 
Musteriul nambar tu (timid, dar graitor):



Musteriul nambar fri (intre noi fie vorba, cred ca a subtilizat cateva resturi de tort si de pe la colegii neatenti, dar o iertam, ca e cu compliment):



Daca vreti sa faceti pe marea gospodina cu minim de efort - adica fro 20 minute, cu tot cu bagat la frigider - va recomand acest tort cu toata sinceritatea.

P.S.: Cu cat sta mai mult la rece, cu atat mai bine.
P.S.2: V-am zis ca a fost orgasmic? :D
P.S.3: Sa nu uitam de dedicatie:




6 comentarii: