miercuri, 14 august 2013

Oglinda bună, oglinda rea

Emoţii bune, emoţii pozitive, prieteni zeci şi gânduri mii, încrederea că doar tu te poţi salva, mirosul de vinete coapte de pe străzi, cozonacii, muzica, iubirea, un parfum bun, toate aruncă stele din suflet peste oglindă şi o fac frumoasă. Şi visează ea,oglinda, că papucii ei dansează.
Şi-i fericită.



Cică albastrul înseamnă comunicare, am îmbrăcat-o şi pe mama în el, să-i arăt că încă avem o fereastră directă între noi, că n-am plecat niciodată, doar mă rătăcisem.
Şi un cântec, doar pentru voi. O săptămână minunată, sufleţi şi sufleţele!





2 comentarii:

  1. nu-ti zic prietenii din întîmplare că ești minunată... pe deasupra și inventivă, creativă, amuzantă, femeie! Și doar o adevărată Ea, taie ră(rî)urile din rădăcină (așa cum m-a sfătuit și pe mine mama). Prietenii ți-au zis tot ce aveai nevoie să auzi, citești, știi... eu nu spun nimic nou, nici nu aș ști... vreau doar să știi că... aici departe, mai e cineva care e cu sufletul alături de tine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of,Corina, acum chiar stiu,si-apoi ,chiar de sunt deseori atat de rea cu mine, cand vad asa o mare de prietenie si bunatate, pai cum sa nu cred mai,cum? Asa ca acum,culmea,cred mai mult decat oricand ca toate-s bune daca ne purtam de grija.Si-ti multumesc pentru gandul ce mi l-ai pastrat mie,acolo departe unde esti.

      Ștergere