vineri, 11 octombrie 2013

Aveai strampi roz de dantela, i-ai julit, dar o sa-ti treaca

Sa stii tu,da,ma,tu, ca filmele au si ele un sambure de adevar. Ca exista clisee,dar daca-s bune,e voie, binele sa se repete,sa creasca, hai lasa , sa fim noi aia care repeta istoria.

Si sa stii ca-i fericire, ca vine lin, nu fara frici, dar vine si-o s-o recunosti cand te-o orbi soarele intr-o seara, pe o alee, asteptand. Si ca miroase a scortisoara si cafea si fum de tigara impartit la doi.

Ca e frumos si acasa, in varful patului,cu motanul in brate si un castron de mancare calda.

Te rog frumos sa te ingrijesti,suflete,spala-te pe dinti, mananca ceva bun, hai da si cu un pic de rimel,asa. Esti frumoasa oricum, dar parca iti stralucesc ochii mai altfel cand te 'grijesti. Ai mila de tine si fa bine si razi un pic, parca ai stele cand razi, stii ca stii, iar eu promit sa te duc sa dansezi, sa ti se umple bolta de hohote.

Ca tot greul lumii merita osteneala si te rog, te invit, sa urzesti din durere panzeturi noi pentru casa sufletului, sa iti patrunda lumina in inima in nuante noi.

Hai ca se poate,duca-se ce a fost, fa-ti curaj,go. Zboara.







4 comentarii:

  1. ar fi pacat sa nu vad o carte semnata de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vis frumos,mai Ani. Uneori cochetez cu el, dar inca n-am gasit primul cuvant din carte. Cand o sa-l gasesc, sunt convinsa ca restul va veni de la sine si vei fi primul meu cititor. Te imbratisez.

      Ștergere