duminică, 28 februarie 2010

Fericirea are chipul tau....si al tau...si al tau...

Stiti cum e cand ti se pare ca fiecare lucru care ti se intampla iti e oferit de parca ar fi un cadou, ca si cand intr-o zi si o noapte Dumnezeu si viata s-ar ingriji sa te reinnoiasca, sa-ti spele ranile, sa te mangaie si sa te iubeasca cat pentru tot ce a fost ?

Fara sa cer, sa astept, sa sper si fara sa mi se ceara ceva in schimb am primit de vineri pana azi cea mai frumoasa declaratie de speranta si de iubire. Sunt cateva bule temporale, momente irepetabile prin ele insele, cuvinte si gesturi care te reinnoiesc si te fac sa vezi cat de usor e sa fii fericit...Aripi primite in dar ca sa te faca nu sa te agati de cel ce te indeamna spre zbor, ci aripi de curaj, aripi de zambet si bucurie, care iti salta inima in timp ce picioarele-ti sunt adanc infipte in pamant...aripi care te fac sa nu-ti mai fie frica de viitor si sa stii, sa crezi ca va fi bine:)

Si daca perfectiunea sperie de cele mai multe ori, se ingrijeste Cel de Sus sa te intareasca si sa te faca sa speri, sa mergi cu incredere spre ce ti-e scris si spre ce ti-e dat sa scrii chiar tu.

Perfecta e iubirea, prin imperfectiunea ei, prin toate felurile ei de-a fi.
Iubire de amant, de prieten si de confident, iubire de-o zi si iubire de-o viata...este peste tot, in lucruri mici. Iubirea e Adriana, e strecurat pe usa unei case calduroase, ce inca motsaie sub ploaie, e cafea cu zahar pentru energie, e mers la piata in adidasii prietenei tale cele mai bune, paste mancate in varful patului si miros de tarta cu fructe. Iubirea este firul de zambila si potcoava de argint cu fir alb-rosu , e prieten drag adunat pe covor tesand de zor la un ceva si intreband daca e sarbatoare. Iubirea e povesti cu iele si Adriana cu platoul de prajituri in brate, e Adi daruindu-mi cea mai frumoasa geanta , cusuta de mainile lui,sub ochii mei, pentru mine.
Iubirea e un telefon ce suna si dincolo se aude o voce pe care nu ai putea sa o uiti. E tata care suna dupa 4 ani, 5 luni si 8 zile de instrainare,intrebandu-ma doar daca-s bine si rugandu-ma sa am grija. Iubirea e tata...tatal meu, al meu:)

Iubirea e mers prin ploaie spre casa si exclamat cu voce tare...ce frumos e afara. Iubirea e choux-a-la-creme cu crema de cafea , parfum ,ciorapi fini si tocuri cui.

Sunteti fericiti, nu-i asa? Va rog sa fiti :)
Inima e facuta din multe bucatele...daca lipseste una,le avem inca pe celelalte.

O saptamana frumoasa va doresc.

5 comentarii:

  1. Iubirea este peste tot... Important este sa stim sa o daruim si sa o primim. Iar tu ai inceput sa inveti. Te iubesc din tot sufletul! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de dulce... bravo! Hugs! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Au vechime mare de 8000 de ani,
    sub formă de pietre, zodii chiar şi bani,
    Prinse strâns în şnur ce-mpletea blând
    focul şi înţelepciunea,
    Fetele-l prindeau în păr de-nflorea natura.
    Din bătrâni putem afla despre mărţişor,
    Despre tot ce-nseamnă el pentru popor,
    El aduce fericire dar şi mult noroc,
    Iarna-i simbol pentru alb,
    Roşul pentru primăvara ce-ndeamnă la joc.
    Vă ofer şi eu în dar mărţişorul- zodie,
    Tuturor ce-mi treceţi pragul prins cu fundă roşie…

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Geanina,

    iti multumesc pentru cuvintele frumoase, ai mai adus un strop de primavara si in casuta mea.
    Iti doresc o primavara frumoasa, calda, plina de bucurii, iubire si sanatate.

    RăspundețiȘtergere