miercuri, 7 iulie 2010

A unsprezecea porunca : Sa nu amesteci bauturile!

Eh, eu credeam ca se refera exclusiv la combinatiile de genul : vin+ bere, vin+vodca, bere + vodca, lapte + bere, etc. Se intelege de la sine.
Iata, insa, ca in week-end-ul ce tocmai s-a incheiat mi-am dat arata pe fata in cadru oficial si am aratat de ce am luat eu 4 la toate tezele la chimie si media n-a sarit niciodata de 5.
Da, recunosc. Numele meu este Monica si am amestecat bauturile. In apararea mea mentionez ca prin beuturi inteleg alcool pur, vin sau bere. Si-apoi e evident ca in mintea mea n-avea cum sa fie rau daca beau whisky + vodka orange+ vodka orange + campari + whiskey + vodka + samd. Pentru ca-s toate acelasi neam, corect?
Greeeesit, spun gurile rele si purtatorul meu de minte. Asa ca va intreb: cum se combina? ce-mi scapa? adica eu nu am voie decat sa beau un singur ceva toata seara??!?!

Va rog ajutati un om deshidratat.

P.S.: Si pentru Cata, o reteta, la cerere: se ia un pahar, se baga doo minute la congelator, se toarna neste vodca (mere si palinca, daca n-ai resurse) si se coloreaza cu niscai suc de fructe (mirinda worked miracles for me) , se face discoteca au domicile, se duscheaza si se nani. Enjoy:)

6 comentarii:

  1. daps, din nefericire, daca nu vrei sa ai megadurerea de cap a doua zi, nu le amesteci, chiar daca-s de-aceeasi mama.

    daca vrei sa scapi mai repede de durere pentru ca n-ai ascultat partea cu "din nefericire", ia doua aspirine si bea apa din plin; daca ai cum, baga si doua ore de somn, si esti as good as new:D

    RăspundețiȘtergere
  2. :D s-a notat.pfff, dar eu tot nu ma impac cu limitarea asta la o singura natie. o sa am grija, in schimb, sa am mereu aspirine la mine ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mamica draga, nu asa! iti spun eu cum! Dar ingredientele sunt un pic altele. Astfel avem:
    - una bucata iubit
    - cate dou litri de bere de caciula
    - o sticla de vin de cea mai proasta factura de jos de la coltul blocului, ca ai fost cu capu' si nu ai luat tot bere!
    - patul din bucatarie (e indicat sa fie unul, daca nu, te muti in sufragerie)
    - optional tigari/ scrumiera
    - pahare.
    Eu la vremea aia le-am avut pe toate, de-aia stiu reteta. Mod de utilizare:
    Se ia iubitul, se aseaza pe pat. Tu stai cuminte in fata lui pe un scaun la masa din bucatarie.
    Se ia berea si se bea toata, tragand tacticos din tigara si facand politica sau barfind pe una si pe altul.
    Se ia si sticla de vin dupa ce se termina aia de bere. Berea e bn sa fie Neumarkt, ca are cel mai mult alcool.
    Buuuuuuuuuuuun.
    Se arunca la galeata de gunoi chistoacele de la primul pachet de tigari, de preferinta Viceroy rosu. Tari, sa sara plamanu' in sus. Se face un pic de ordine pe masa, se da cu un pic de apa pe ochi, se retuseaza cocul si machiajul, dupa care se desface al doilea pachet de pipe.
    Iubitul devine tandru (adica e beat-clampa, dar mai treaz ca tine!). Tu te muti langa el pe pat. El te ia pe dupa gat, tu il iei de unde poti, tinand cont de faptul ca deja esti prastie si nu mai stii ce faci.
    La finalul sticlei pici in cap de pe marginea patului, cu peisajul in continua miscare de du-te - vino, de sus in jos si de la stanga la dreapta. Iubitul te culege de jos si te baga in pat.
    Dar asta nu o afli decat a doua zi, pe seara, cand iubitul reapare in peisaj, si astfel afli de unde aveai cucuiul, de ce era usa la intrare descuiata (ca plecase in varful picioarelor ca sa nu te trezeasca - pfff, de parca se putea!), si, in trecere, ca simplu fapt divers, afli ca ai facut si sex in seara precedenta, explicatie care te linisteste intru totul deoarece justifica perfect usturimile de... Erm, nevermind about that!
    Se mai beau 2 litri de bere de caciula, dar mai prudent de data asta, se face dus si sex la dus, se da iubitul afara pe usa cu un pupic de noapte buna, si te poti deja baga in pat cu constiinta impacata ca le-ai facut pe toate cum trebuie!
    Vezi? ASA se face!

    RăspundețiȘtergere
  4. :=)))))) n-am aaaeeerr :)))))))

    Lavi, ma bucur ca-ti place!

    Ale: ma baiete, tu ma bagi in somaj daca imi mai provoci multe crize din astea de ras :=)))) leeesiiin! Deci asa se face treaba! Damn, am trait dijaba pana acu', dar promit sa remediez si te anunt
    Pupa-te-as de zurliu:*

    RăspundețiȘtergere
  5. ai tzuc iu rait bac! :P :*

    RăspundețiȘtergere