miercuri, 16 noiembrie 2011

Barbatii ie porci

Vorba prietenei mele, imi flutura timpanele de cate jdemii de ori am auzit replica asta. Barbatii sunt porci maica.tu sa faci ca tine, nu ca el. Sa nu te increzi. Ca-s porci, doar v-am zis.

Bai, fratilor, adica surori. A mai mare revelatie a vietii mele e ca barbatii nu-s porci, ma. Si daca ei sunt porci, pai eu vreau sa fiu scroafa. Ca-s frumosi, frumosi rau. Ca-s impiedicati, si natarai uneori. Si alteori sunt ai dracu si rautaciosi, de parca te-ar ciupi un copil la lada cu nisip. Iti dau lacrimile de furie pe ei, pacatosii.

Si alteori se fac ca n-aud, nu vad.Stiti voi, treburi porcesti.

Dar cat sunt de frumosi. Asa, mutalai si stangaci, aerieni, absenti uneori, cicalitori de si mai multe ori, dar sunt buni. Si daca aveti norocul sa gasiti un porc frumos , pai o sa va lase sa va lipiti picioarele reci-sloi de picioarele lor (vor protesta, evident), si or sa va faca ceai (mai mult iarba uscata, decat apa, dar e ceai, da?), si or sa va pupe si or sa dea ochii peste cap cand o sa plangeti la filme. Dar or sa va iubeasca, mai fetelor. Daca-s din liga de aur, vor face si piata cu voi si vor invata , in timp, sa deosebeasca leusteanul de patrunjel .

Si uite de-aia sunt buni. Barbatii sunt frumosi rau! Respect mamelor care i-au facut;)

6 comentarii:

  1. :) Adevarat! Frumosi si buni si dragastosi si rasfatati si minunati.......niste purcelusi fara de care nu am putea trai. Si cat alergam, noi astea de-i numim porci, pana gasim un "grasun" al nostru :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact:)) eu il alint si acum, uneori "porcupinul meu iubit". Asa, cat sa stie ca-i iubit, dar sa nu i se urce la urechiuse:P
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Poti sa pui, te rog, frumos, un buton de abonare prin mail la blog-ul tau? genial de spumos, efervescent...etc etc....acum te periam...

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Minnie, Promit ca ma lamuresc cum se face treaba asta si pun si butonelul (eu si tehnologia suntem precum baba si mitraliera:D)
    Iti multumesc pentru feedback-ul pozitiv si sper sa revii aici cat mai des.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. GENIAL!
    de mai multe ori
    si-n continuare GENIAL!
    (tot de mai mlte ori)

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Someone, venind de la un barbat, ma declar foarte multumita:D inseamna ca am nimerit descrierea ;)

    RăspundețiȘtergere