vineri, 9 decembrie 2011

NESIMTIT DE POLITICOS - Guest Post by Hazband

Dragilor si dragelor, pentru ca eu sunt doborata de o raceala crunta, care mi-a scurtcircuitat neuronii, astazi vi-l ofer pe The Hazband, corespondent special din cripta conjugala. Enjoy!

Acum ceva vreme fusei cu nevasta-mea sa vada si ea Viena. Tot drumul s-a lamentat ca, vezi Doamne, stie atatea limbi straine,dar nu a avut ocazia sa invete germana. Am linistit o repede: Fata,nu-ti fa griji! Am facut eu un trimestru in generala, Ich bin, Du bist, Er ist, na,vezi ca stiu. Plus am fost si la concert la Modo: Einz zwei polizei, Drei vier Grenadier, vezi, doxa sunt de germana.

Ajungem in Viena, coboram din metrou si nevasta-mea pune intrebarea pe care care o pune, de cand lumea si pamantul,orice femeie unui barbat, cand ajunge intr-un loc necunoscut: - E, si acum unde mergem?
De parca barbatii au un gps implantat in creier, sau de parca ar invata pe de rost gugal maps. Cred ca si Eva ,cand a ajuns la portile Edenului, l-a intrebat pe Adam: -E si acum unde mergem?

Nefiind vreun urmas a lui Magellan, Vasco da Gamma sau Apolodor din Damasc (stiu asta nu are ce cauta aici, dar da bine) zic: Hai ca intreb pe cineva.
Ginesc un tanar prezentabil,fara nici un belciug in zona fetei sau a urechilor si-l abordez plin de incredere: - Guten Morgen! Wo ist Alser strasse?

Tipul foarte amabil zice: - Gutem Morgen! 411651/*/*5a1sasasdagrrrrrmrrrr15600651sasasbhbfyrww. Al dracului, nu tu aratat cu mana, nu tu aratat cu degetul, nici macar aruncat o privire in directia buna, un semn cu ochiul, nimic, doar turuia in germana pe unde trebuie sa o iau. Mi am luat un zambet intelept ,am aratat cu mana in directia in care banuiam ca trebuie sa o luam si i-am zis: Danke schon.

Ma intorc catre nevasta care ma ia tare: Ce a zis? Eu: Pai nu prea am inteles, ca austriecii astia au un accent mai ciudat si nu prea seamana cu ce am invatat eu la scoala...

Nevasta mea se enerveaza si incepe sa zbiere la mine: Ma, tu nu esti sanatos la cap? Il intrebi pe ala in germana si tu habar nu ai (nu stiu cum de s a prins) si mai ai si pretentia sa intelegi ce ti zice. Trebuia sa-l intrebi in engleza!

Eu, spasit: E,fata, daca- l intrebam in engleza, ar fi crezut ca-s vreun auslander venit sa-i ciordeasca jobul si precis nu mi-ar fi raspuns. Asa, am fost politicos si l- am intrebat in limba materna. Ai vazut, omul a fost politicos. Nesimtit de politicos...

18 comentarii:

  1. Domnu' Sosu' lu' Mo, sa traiesti 1000 de ani fara reparatii. Imi era dor de umorul tau si zau ca mi-ai inseninat o zi care se prefigura taaare noroasa. Sper ca nu ai de gand sa te opresti aici, asa ca astep cu nerabdare continuarea.
    P.S. Gaina, fa-te bine, ca nu e dragut sa iti tarasti mucii de la munca acasa si invers. Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Goanga cu Tarlica :)) astia suntem!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))))))))))))))))))))) imi imaginez ce-i la voi acasa. sa va tina Domnul sanatosi pe amandoi, ca tare simpatici sunteti!

    RăspundețiȘtergere
  5. La noi e ca la nebuni, iti jur! :)))) sa dea Dumnezeu, si pe voi la fel:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Danke shoshon si noi, mai hazband!
    Si nu inceta in a mai face prostii pe acasa, sa aiba si Monicutza ce scrie aicisha...sa ii facem si noi trafic la blog!

    RăspundețiȘtergere
  7. El face prostii by default, nu pentru trafic:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnuuuuu Hazbant!
    Ai nu va lansati in blogosfera (pe cont propriu)? Zau ca mi-ar placea, material pareti sa aveti :) (eu sunt mai noua pe aici dar ma prind repede :) si am un naaaas - proaspat scapat de muci, da' nu zicem la nimeni)
    Stati ca citisem una tare despre muci (conjunctural muci evident), o secunda ... gata
    http://www.cabral.ro/din-viata/raceala-la-barbati-nu-e-la-fel-ca-raceala-la-femei-e-mult-mai-grava-deci-atentie
    alti dulci (da' nu asa ca voi) pe care-i mai citesc din cand in cand. Ia ziceti, la voi cum e?
    (Serios acum, aveti grija ca la noi ne-a cam rapus toata casa, pe rand, de cateva saptamani, pe unii chiar si de doua ori)

    RăspundețiȘtergere
  9. Baaaaaaaaaaai! acum mi-a picat fisa, e de la mine ???
    NUUUUUUUUUUUUUU :(((((((((((((
    :((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    :((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    Zii cand a inceput si cum face, poate ajut cu vre-un sfat.
    Aveti grija la conjunctivita, la primele semne dati cu Tobrex.
    Tineti-ne la curent.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu e de la voi, ca m-a lovit la vreo 4-5 zile dupa intalnire. Si, oricum, ar fi greu de depistat sursa, eu lucrez intr-un birou cu 120 de persoane, deci go figure, conglomerat de mucosi.
    N-am dat in conjunctivita, dar ma chinui o migrena nasoala, si dureri de gat si nas mucos...cam asa:D
    Deci, ce sa iau,mami?

    RăspundețiȘtergere
  11. vai, deci nu pot sa cred! e ca in bancul ala: vezi, Ioane, cate limbi stie asta? pai fomeie, si la ce i-o folosit? :)))))). pe de alta parte inca o data dau dreptate unui student de acum cativa ani, care mi-a zis: pai si doamna, degeaba stiu eu sa ii intreb, daca nu inteleg ce o sa imi raspunda :)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. ps: data viitoare, dati mah un semn si vin io sa va ajut :). cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  13. Studentul tau e cu mintea la el, nu ca zapaucul meu:))
    Data viitoare sigur dam de veste, sa ne strudelim si cafelim cum se cuvine;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Așa pățeam eu cu pacienții mei maghiari. Știam câteva cuvinte în limba lor, așa că îndrăzneam să-i întreb în ungurește ce bai îi aduce la mine. Când începeau să-mi explice însă... trebuia să o chem pe asistentă să-mi traducă, fiindcă nu pricepem mai nimic din șuvoiul lor de cuvinte.
    Oricum, nesimțit de politicos austriacul ăla! Auzi, să nu-i vorbească el nemțește hazbăndului!... :D

    RăspundețiȘtergere
  15. :))) iti dai seama ca austriacul nu stia sa vorbeasca, Mihai era "doxa de germana":))

    RăspundețiȘtergere
  16. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

    RăspundețiȘtergere