miercuri, 28 decembrie 2011

Un dram de speranta

Mai am un dram de speranta, o boaba de bucurie, anul asta. Si aceea este ca se termina. Mai sunt 3 zile si se incheie cel mai urat an din viata mea.

Un an in care am pierdut mai mult decat oricand, in care am fost loviti si indoiti de incercari pe care nu ni le-am fi imaginat.

Anul asta s-au lepadat de mine multi. Si mai multi m-au lovit cand eram cel mai jos si cel mai vulnerabila. Si, de parca n-ar fi fost de ajuns, au fost loviti si cei din jurul meu. E anul cu cea mai mare concentratie de durere pe centimetru cub de inima.

Inchei anul obosita, cocosata, debusolata, dar, in egala masura, recunoscatoare pentru cei ce-au ramas langa noi.

Anul asta mi-a adus oameni noi si frumosi in cale, oameni care ne scriu si ne ridica, ne mangaie, ne ajuta, desi nu ne-au vazut niciodata. Iar pentru asta sunt recunoscatoare.

Asa ca ma bucur ca mai sunt trei zile si o sa pot spune adio celui mai greu an.

Nu vreau sa fac un bilant cu puncte clare, prefer sa las gustul asta amar nedefinit sa se duca de la sine, fara o data clara pusa in calendar.

Asa ca, promisiunea mea fata de mine, pentru anul ce va veni, este urmatoarea:

O sa fiu bine, mai bine. O sa fiu sanatoasa. O sa il iubesc mai mult, mai des, mai fatis pe omul frumos de langa mine. O sa-i multumesc lui Dumnezeu mai des pentru minunea de a-mi fi asezat alaturi un om care nu se sperie de negurile mele, care e mereu aici sa ma mangaie, sa ma iubeasca si sa ma vada frumoasa, chiar si atunci cand nici eu nu ma mai pot privi,de neagra ce sunt.

Iar voua va doresc din tot sufletul sa gasiti ceea ce va lipseste, sa pastrati ceea ce aveti, sa fiti sanatosi, fericiti, iubiti, sa nu cunoasteti durere.

Voi ce vreti sa lasati in urma din anul care tocmai se incheie? Si ce vreti sa luati cu voi?

6 comentarii:

  1. Iti urez ca anul care vine sa iti aduca numai bucurii, sanatate si tot ce imi doresc si mie.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga MMA, iti multumesc din suflet. Si iti doresc sa ai si tu un an nou linistit, sa fii sanatoasa si fericita. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ca n-am avut timp sa te citesc din urma, chiar vreau sa te cunosc mai bine, pacat ca ti-a fost asa de greu, esti un om tare frumos, lasa-l sa se duca (pe el, anul cel rau), sunt sigura ca va fi bine in curand.

    Incepusem sa mai scriu dar m-am lungit mult, asa ca mai bine citeste continuarea aici :)
    http://ungrauntedenisip.blogspot.com/2011/12/vine-anul-nou.html

    Te-am ratat la milimetru cand ai fost "in vizita" :) multumesc de laude pt recenzie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea,

    In urma nu vei gasi mare urme de :tristete, cel putin nu recunoscute in scris. Am vrut, totusi, sa las scris ce n-a fost bine anul asta, sa ramana in urma. Nu pot spune ca regret trecutul, este ceea ce este, dar vreau sa cred ca il pot lasa in urma. E ca un fel de exorcizare, odata acceptat ce n-a fost bine, I can move on:)

    Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti doresc un an nou plin de ...numai si numai bine.Eu vreau sa nu iau nimic din 2011, pentru mine a fost un an oribil, abia astept sa se lepede el de noi si noi de el.Duca-se...
    La multi ani si petrecere frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  6. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

    RăspundețiȘtergere