luni, 30 iulie 2012

Dar in suflet arde olimpic flacara sperantei

Punctual, asa. De 15 puncte, zic eu. Hai Romania!

 Sunt obsedata de Jocurile Olimpice. Mi-am petrecut sfarsitul de saptamana cocand vinete si urland ca bezmetica la fiecare gol/saritura/tranta a romanilor si nu numai.

Mah, pe baietii aia din Japonia nu i-a imprietenit nimeni cu aparatul de tuns/ras? Mai mare rusinea. Ma postai si eu, ca zana, nevasta frematanda care ma gasesc, cu pleata afumata a Vinete, colectia 2012, si o punga de pufuleti in mutra, si zic: Pfuaaa, sa vezi ce-mi clatesc retina. Inalti, fromooosi, pufosssiiii, manca-i-ar mama de atleti, sa vezi ce -o sa scandez si eu din tribune, cand o topai fii-miu la paralele. In fine. Si apar baietii aia de la Asia, cu ditai, ma scuzati, flocotaia (ca pilozitate nu mai e de iarna trecuta) la subrat. Pe bune?!?!?!

Spuneam ca sambata, mai pe seara, ma vedeam deja sunandu-l pe fii-meu si intrebandu-l "Mamica, da' cati sunteti voi acolo, mama,la olimpiada aia, sa stiu cate sarmale fac". Asta pana cand frumuselul ala de la Nemtalia a luat o tranta de mi-a stat inima-n loc. L-o fi durut?

 Pe-aia de la Polo i-ati vazut? :D :D Intrebam si eu, asa. Mi-a explicat Hazbandul de ce se epileaza si  nu , nu pentru aerodinamica. Ia sa vedem, cine ghiceste?

 Mi-a fost o mila de Rares Dumitrescu, la scrima, de mai aveam putin si il trozneam pe Ochiuzzi ala prin monitor, cu tocatorul de vinete. Arta si melodrama, huooooo!

Bineinteles ca m-am nervozat si la meciul Alinei Dumitru cu brazilianca Sarah Menezes, mai ales ca am inteles fiecare cuvintel pe care i l-a racnit antrenoarea, huooooo! Astea-s puse pe faultat si pe dat la oase big time. Fair-play din parti. Dar lasa, avem un argint castigat frumos, cu eleganta.

Barbati-miu e absolut socat de pasiunea mea pentru sporturi, mai ales ca ma stie ca schimb canalul cand dau astia buletinul sportiv. Ma rog, parerea mea e ca sport nu inseamna exclusiv fotbal, cu atat mai putin curvetul frecventat de tinerele sperante fotbaliere. Dar sa revenim.

Mie-mi place.

In incheiere, imi doresc din suflet o medalie de aur la gimnastica feminina, pentru ca fetele noastre merita.

Si va ofer si doua desene. Care va stiti cu copil (in voi sau in afara voastra, adica "existanzi"), puteti imprima mazgalelile mele si da cu creioanele in ele.






Si , pana sambata, zic sa puneti deoparte o cutie de polistiren, din acelea primite la cantina, cu mancare, si o cutie de carton, de la cereale. Asta daca vreti sa mazgalim. Daca nu, nu, comme d'habitude.

P.S.:  HAI ROMANIAAAAAAAAA!





9 comentarii:

  1. curvetul =))))))). dar sa revenim la cele serioase: hai Romaniaaaaaaaaa! a dreaq vot, asa s-a inflamat pipota in unii de zici ca i-ai injurat de mama, parol hahah

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost balamuc, ma, de zici ca ridica ei tara din foame. Of of, mai mai!
    Lasand credintele politice la o parte, am fost socata sa vad prieteni certandu-se,ca la piata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiul tau participa la Olimpiada sau era o gluma? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o gluma:)
      Imi imaginam cum ar fi ca viitorul meu fiu (pe care nu-l am inca) sa ajunga sa concureze la olimpiada:)

      Ștergere
    2. pai daca participaaaaaa, credeti ca mai statea foarfeca pe net?! n-ati citit acolo cu sarmalele? gatea si salata de vinete pentru tot comitetu olimpic LOL

      Ștergere
  4. Mi se pare foarte bine sa fi profund atasat si implicat in pasiunile tale, mai ales daca ele sau manifestarile lor nu incurca pe altii :)
    Deci vin si eu cu Hai Romaniaaaa! macar la capitolul asta,cat o mai tine, ca in rest ... suntem cam praf ...

    Abia astept sa aflu de ce se epileaza baietii de la polo :)

    PS1: Imi plac desenele tale, si mai ales cifrele din ele :D
    PS2: Pana acum scriai la feminin despre viitoarele progenituri, acum scri la masculin :) imi place si asta, trebuie echilibru, sa nu se supere "niciunul" :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Ma crezi ca abia acum am observat cifra recurenta? Hm, o fi vreun semn?
      Si, da, parca nu mi-as kilari fata la olimpice, dar un baiet vanjos ar merge:P

      Ștergere
  5. E o gluma:)
    Imi imaginam cum ar fi ca viitorul meu fiu (pe care nu-l am inca) sa ajunga sa concureze la olimpiada:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu ii inteleg pe baietii aia cu pletele alea la subrat :)) e chiar penibil

    RăspundețiȘtergere