miercuri, 27 ianuarie 2010

Cashoalca :D

Primii de la Zu o leapsa care ma cam pune in incurcatura, ca e treaba serioasa si e clar ca o sa imi divulg toate misterele :P
Dueeeci, "ce se gaseste in poseta mea"???

In cashoalcaaa meaaa, la aceasta ora se regasesc :

- portofelul
- telefonul
- 3 brichete
- un pachet de tigari (nu maaa ceeertaaati :D )
- doua carti
- un pachet de servetele
- un ruj
- un balsam de buze
- o penseta (?!!?!)
- o oja ( double ?!?!?!)
- doua dvd-uri
- bonuri de masa ( sa mananca si gura mea)
- manusi
- sapca
- i-pod

Si atat :D Pasez onorul urmatoarelor: Oana, Flor, Lore si Dede , ca stiu ca aveti ce dezvalui :D

Va pupa fata

2 comentarii:

  1. Pai... sa vedem:
    - 1 trusa de farduri care contine: 2 lipgloss-uri, 1 penseta, 2 farduri, 1 rimel, 1 dermatograf, 1 perie de par(Avon sa traiasca cu periile lor flexibile), 2 parfumuri, 2 elastice de par, 1 oglinda in forma de inimoara (primita de la mama acum 2 ani in loc de martisor), 1 ecuson de la fostul loc de munca si o insigna de la actualul job.
    Nu va speriati: tot ce este in acel portfard a fost primit cadou, ceea ce face sa imi fie toate atat de dragi (altfel as fi dat o avere pe ele, sau, si mai simplu, nu le-as fi avut)
    - portofelul
    - etui + ochelari (noua achizitie)
    - 1 pachet servetele umede
    - 1 pachet servetele uscate
    - 1 pachet de guma
    - 1 cleste de par metalic
    - 1 carte
    - 2 telefoane
    - 1 set de chei
    - card magnetic pt acces job
    - cam jumatate din pastilele de prin casa (nu se stie niciodata ce poate sa ma doara si eu sufar de toate bolile tampite de pe lumea asta)
    si acum piesa de rezistenta.......
    - una bucata spray paralizant inca sigilat :D Si acum explicatia: cineva a crezut ca imi poate fi folositor in cazul in care cineva s-ar lua de viata mea. Problema este ca nu se astepta sa fie asa un haos in papornita mea, fapt care face ca niciodata sa nu il gasesc nici macar atunci cand vreau sa il arat cuiva - va dati seama cat mi-ar lua sa-l caut in conditiile in care un presupus agresor ar avea vreo intentie deloc laudabila. Plus ca... Mo stie... ma descurc mult mai bine si mai rapid cu pumnul - deh, fosta sportiva, defect profesional se numeste. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. si spray paralizant ai ,mai Karate Kid? :)) loool, inseamna ca tre sa ma felicit ca aseara am reusit sa-mi infig manusita in geanta ta si am nimerit ciunga.
    pupa-te-as:*

    RăspundețiȘtergere