miercuri, 7 decembrie 2011

Soft Music - Hazband FM

Numele lui este Hazband si sforaie. Mai, dar sforaie like there's no tomorrow. Se aude de pe holul blocului, din bucatarie, din baie, de la vecini.
Sforaie pe tonalitati,harait, horcait, suierat, fasait,troncanit, zdranganit, you name it. Mi-am promis ca-l inregistrez, dar uit mereu , pentru ca-s prea ocupata sa-l mangai, ciupesc, imping, inghiontesc. M-am trezit intr-o dimineata cu mana amortita, dupa o noapte in care am facut rotiri din poignee , poate-poate gasesc o pozitie in care el nu mai sforaie.

Pana la urma, ma scoate din pepeni si incep sa ma cert cu el. El, nicio treaba. Sforaie in continuare , iar eu mai mai ca l-as bumbaci putin, de necaz. Dimineata se trezeste ca o floricica proaspata de primavara, si triluieste vesel "ce bine am dormit...tacacacatatacaca" , ca doar s-a odihnit , dragutul de el.

I-a lasat si Mosu' o scrisoare, dar credeti ca s-a potolit?



Nu.
Asa ca va intreb pe voi: Cum vindec obiectul amorului de sforait, breee? Ca pana la pensie o sa-mi vibreze si stomacul in ritm cu el si el tot odihnit , iar eu tot incercanata.

22 de comentarii:

  1. Mujer, sufar cot la cot. Stii care e culmea? Ca mai sunt si obraznici. Daca reusesc sa te scoata din minti - si reusesc fara doar si poate - si incepi sa urli ca nesanatoasa in miezul noptii, poate poate se indura sa se desprinda de taramul viselor ca sa te bage si pe tine in seama cand le spui CA SFORAIEEEEEEEE, se uita urat la tine, ofteaza si se culca la loc. Iar dimineata se vaita: sunt obosit, nu m-am putut odihni, nu m-ai lasat sa dorm! Insa daca incerci sa argumentezi spunand ca tu esti cea care nu ai putut sa dormi din cauza lor, replica este inevitabil aceeasi: aha, deci te oftici! Daca nu dormeai tu, ai zis sa nu dorm nici eu....MRRRRRR!

    RăspundețiȘtergere
  2. E imposibil. Solutia e sa apuci sa adormi tu inaintea lui :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic sa facem un schimb, tu la mine si al meu cu al tau. sa-si sforaie dragalasii unul celuilalt, ce-ar iesi? :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Kariokuto, ai mare dreptate. Beleaua e ca m-am maritat cu o baba somnoroasa. Asta adoarme la 8 jumate, cand nu-s pe faza:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. la noi e invers. se pare ca eu sforai ca tractorul, desi as putea sa jur ca-s o delicata. solutie permanenta? dormitul pe burta. mie mi se intampla doar cand dorm cu fata-n sus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fata, asta sforaie si daca-l las sa doarma in picioare!!!! este the master of sforait! :)))
    acum inteleg cuplurile alea care dorm in camere separate:))

    RăspundețiȘtergere
  7. doamne Moni rad cu lacrimi :)))))
    eu nu prea am parte de asa ceva din partea lui..mai sforai eu din cand in cand..atunci cand dorm pe spate...iar Florin ma intoarce pe burtica ca sa dorm cumintica :)))
    m-ai binedispus in dimineata asta ...pup :*

    PS: solutia = dopuri pentru urechi? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa stii ca e o idee buna, o sa cumpar o pereche de dopuri, poate am noroc:D Daca sunt din alea etanseizata, puuuurrrfeeect:D

    Florin are noroc, ca tu esti micuta, te misca usor. Dar eu ce ma fac cu ditai lunganul? Imi rup mana doar daca ii misc capsorul luminat, daramite sa-l mai si intorc prin pat :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Scumpeteee vezi ca ai uitat sa mentionezi ca daca adormi tu prima faci ca un gater d ala rablagit de la munte

    RăspundețiȘtergere
  10. n-ai nicio sansa, imi pare rau si ptr tine si ptr mine si ptr toate ca noi :)
    dopurile de urechi pot fi o solutie, la mine nu merg ca nu mai aud nici hunii, ceea ce nu e bine.
    sau daca adormi tu inainte, dar pe mine si asa ma trezeste si oricum,r ar se-ntampla sa adorm eu prima....
    bafta, o sa te obisnuiesti, primii 15 ani sunt mai grei... restul sunt infernali!!! hehe:):):)

    RăspundețiȘtergere
  11. :))))) profit de dopuri, poate am noroc, macar pana or veni si copiii. Ma bucur ca viitorul suna bine, hai ca nu mai avem mult pana la aniversarea de 15 ani, doar vreo 14:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai ce tinerei sunteti! :)
    Am apreciat spiritul hazos dar stiu ca este o problema reala si ... obositoare, repet, apreciez atitudinea pe care o ai.
    Hai sa incercam si niste sfaturi concrete oameni buni! Doar nu vrem ca minunile astea doua sa ajunga la divort, in loc de cincinal :)
    Deci
    eu l-am avut pe tata care era drujba in casa, spun "era", nu pentru ca tata nu ar mai fi, ci doar pentru ca sforaitul nu mai este.
    Motivul ... nu stiu daca este de dorit, sau se poate aplica dar a avut o probl si i-au scos o amigdala (amigdalita, amigdale, amigdala, e corect, nu? :) ) acus, la 50 si ceva de ani.
    A venit tata la mine in vizita si, peste noapte ... ma intrebam daca l-a furat cineva, ca uitase drujba acasa :))
    Mama e foarte fericita, asta nu cred ca trebuie sa mai mentionez :)
    Ne recomand o interventie de genul acesta dar o consultatie ar putea ajuta, poate scapati mai usor decat ati crede. Problema se va agrava in timp, oricat haz de necaz ai incerca sa faci.
    Mai stiu cateva varinate, netestate, nu cred ca are rost sa mai continui insa ca ma dati afara de pe aici, ca-s prea serioasa :)
    Off-toppic
    cum pun si eu o lista de bloguri,la mine? cum ai tu "lista mea de bloguri" inca nu m-am prins de unde se face treaba asta

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai, sa stii ca ai dreptate si oricum ar trebui sa mai ajungem amandoi pe la un medic,ca-s sigura ca e ceva cu sistemul lui respirator, uneori se opreste din respirat, de mor de inima si alta nu.

    Acolo unde scrii posturi, e un tab numit Design , si apar niste butoane de Add Gadget. O sa ai o lista de gadgeturi din care alegi, si e si Blog List acolo. Il editezi dupa bunul plac:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Ca si Andreea iti spun ca problema sint amigdalele, mai ales si dupa ce ai scris si tu caci citeodata se opreste din respirat, asta e foarte, foarte grav, trebuie mers neaparata la medic. Nu stiu exact cum se numeste in romaneste dar in engleza e sleep apnea, care e foarte grava, ca in momentul cind nu mai respira nu se mai oxigeneaza creierul si poate avea consecinte grave in timp. Asa era copilul meu, sforaia si avea sleep apnea, l-am dus la doctor, l-au operat de amigdale, eu credeam ca are polipi, dar doctorul clar mi-a zis sint amigdalele....dupa ce i le-am scos, gata si cu sforaitul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Uite ca nu m-as fi gandit in veci la amigdale, tot polipii credeam ca-s problemele. Ma bucur sa vad ca sunt cazuri si ca e o problema reala, si nu fabulez eu ca o nevasta nebuna.
    O sa consultam neaparat un medic.

    Multumesc de sfat, draga Anonim:) imi pare rau ca nu stiu cum te numesti :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Uite ca sa nu mai fiu anonim, ti-am pus si cum sint cunoscuta online....Ar trebui sa va ocupati de problema asta cit mai repede, mai ales ca are sleep apnea. Cauta pe google si citeste, ca e destul grav cu sleep apnea, plus ca ai sa scapi si tu de galagie. ....bafta! si sa ne tii si pe noi la curent.

    RăspundețiȘtergere
  17. au cei de la CMU o operatie impotriva sforaitului. investigheaza despre ce e vorba... poate va ajuta...

    RăspundețiȘtergere
  18. MMA, Geni, de aseara il urmaresc atent, sa vad la ce intervale apare sleep apnea. Intamplarea face sa am abonament full la CMU, asa ca ne vom ocupa de investigatii cat de curand.
    Va mulyumesc mult pentru sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa va fie de bine dragilor!
    Merci de info, nu-mi dadusem seama ca face parte din categoria Gadget :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Soluţia ar putea fi şi acest super dispozitiv pe care eu il deţin deja:http://www.salin.ro/salin-ro/
    E super tare dispozitivul!! Trebuie doar inlocuite rezervele la 6 luni..should work like magic ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. Hmm, intristing! de cercetat! Obrigada, amiga;)

    RăspundețiȘtergere