vineri, 18 ianuarie 2013

Give me pretty

Cultul propriei persoane a facut obiectul multor romane, poezii si studii de psihopupu de-a lungul istoriei omenirii.

Evident, cand mai ai si o zi , zice-se, "a ta", ocazia sa te cultivi si sa iti cultivi stari, impresii si piedestale imaginare devine foarte seducatoare si , de ce sa mint, cine nu ar profita de o invitatie la libera autopromovare, a?

 Pe langa dorintele mundane, atat de pur si induiosator femeiesti (nu si pentru portofelul hazbandului), imi doresc, ca orice tanara muiere ce simte apropiindu-se , cu pasi repezi, dulcele iatagan ce rupe viata in before si after 30, chestii pentru casa sufletului.

N-o sa fiu scrofolina, caci, Slava Cerului si prietenilor, anul asta am tinut-o si o s-o tot tin in rasfaturi , mai mult sau mai putin pretinse,insinuate sau pur si simplu ghicite. "

"Poiata" din mine, cere, insa, si putina poezie, nitica bucurie din bucuria lumii. Mi-am schimbat ochelarii si as vrea, iata, sa vad prin ochi noi, de ce nu, ochi imprumutati, ce-i de iubit in jur.

 Asadar, dorinta mea este urmatoarea: Give me pretty, people!

 Mi-ar placea tare mult sa vad ce-i frumos in ochii vostri, poate un cantec, o prajitura, un afis sau pur si simplu un ciucure atasat unui fes necunoscut, in plin oras.

Mi-ar placea sa pot insira, de ziua mea, aici, mult frumos si haios si nebun, de la voi, de la toti, sa ne bucuram si sa ne cadorisim intre noi,asa, ca la o petrecere. Incep eu cu o idee gasita pe net, o inima de /din piatra. Sunt eu nebuna, sau inimioara asta chiar are o poezie a ei?


Ce ziceti, punem de-o petrecere virtuala? Nu-i nevoie de invitatii, doar bateti la usa mea, la numarul predamc@gmail.com, abia astept sa vad prin ochii vostri (primim poze si linkuri, da, ca doar suntem virtuali:P)

Pe luuunii! And bring your pretty party hats too:P

7 comentarii:

  1. As vrea sa zic "me too" dar am ceva programat pe luni. So...Have yourself a merry little birthday! ;) Ceva pretty... O melodie: I, I follow..I follow you... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai tocmai ai dat join:D ca doar zisai mai sus ca e petrecere virtuala si primesc poze si melodii:D
      Imi place I follow, mai ales remixul cel nou, follow your hands.

      Ștergere
  2. "La multi ani!" si petrecere frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Donc, deci, asadar, ofcors ca-s de acord si - cum cheful de party creste exponential odata cu apropierea propriului meu "barzdai", iti dai seama ce veselie o sa fie luni pe net.
    O propunere as mai avea, in fapt o adaugire la simtirile ce vin pe olfactivul vizualului: eu o sa vin cu o abordare a lucrurilor dinspre domeniul corasonului, ca asa simtasc ca iubesc cum n-am iubit la douajdeani, de n-ai idee!

    Semnat, Mica de pe feisbuk (daca ma ghicesti, ma bucuresti)

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani impliniti si cu foarte multa caldura in suflet, draga mea Mo!:*

    RăspundețiȘtergere