vineri, 25 ianuarie 2013

Pentru casa sufletului (I) - Paplusica mea

 
Paplusica mea



  Ghici ghicitoarea mea: cu cine seamana papusa din imagine? :D
  Ori sunt eu nebuna, ori o bunica talentata, dintr-un oras de munte, m-a tesut pe mine intr-o papusa.Ia sa le cer eu drepturi de foarfeca pe pleata din ochi, ha.
  Cert este ca m-am indragostit.
  Daca ma mandresc cu ceva in lumea asta este faptul ca, de-a lungul celor douazeci si opt de ierni ale mele (senciuverimaci), m-am intersectat cu niste oameni ce erau sau aveau sa devina "speciali", sa faca ceva menit sa-i scoata din masa populatiei. Oameni vii.
  Deunazi imi spunea o prietena ca , daca privesti la cei ce te inconjoara, te vezi pe tine. Bucati din ei, gesturi, cuvinte, pasiuni, ceva din tine este in oamenii pe care ii aduci in jurul tau si, in egala masura, in oamenii in care ajungi sa gravitezi, de-a lungul vietii.
 Cand am aflat ca in spatele Paplusicii se ascunde colega mea de liceu, Elena (o femeie enervant de frumoasa si desteapta!),  mai ca am chiut de drag si fericire. Ca uite asa sunt eu, imi plac lucrurile frumoase, dar, mai ales, lucrurile cu poveste, cu drag, care poarta urma unor maini talentate, pasionate.
  Iar pasiunea se vede, credeti-ma.
  Asadar, debuteaza azi o noua serie pe blog, "Pentru casa sufletului", unde o sa adun tot ce-mi place mie si tot ce imi face inimioara sa danseze, de drag, de vis, de copilarie. Daca aveti idei, sugestii, poate un prieten care se lanseaza in minunata lume a antreprenoriatului, dati-mi de veste, sa afle si altii despre ei.Publicitatea este gratuita ;)

 Astazi va prezint cu deosebita placere "Paplusica mea". Croite,gandite si cusute de o bunica dintr-un orasel de munte, initial pentru nepotica ei, ulterior pentru toti copiii, papusile lor sunt realizate manual, cu materiale din bumbac 100% si umplute cu puf siliconic antialergenic, numai bune pentru bebelusi dornici sa-si guste jucariile, dar si pentru copilasi care incep gradinita si au nevoie de un partener de joaca ,in noua aventura. 

 Preturile sunt absolut derizorii, if you ask me, variind intre 20 si 30 ron, deci "eften ,domle,eften".  Eu zic ca e un cadou cu atat de mult suflet si atat de la indemana, ca ar fi pacat sa nu faceti o bucurie cuiva. Basca' au si paplusei (adica baietei) :D

Cireasa si Paplusa "fashion" - licenta poetica forfeceasca :P
 


 
bebelusi 
 
Gaitele :D
"Imimioaaaaareee

  Daca vreti sa cunoasteti toata turma de paplusele, le gasiti pe pagina lor de feisbuc, Paplusica , unde puteti sa-i lasati un mesaj Elenei, pe care o puteti asasina cu intrebarile  (cum a facut o anumita foarfeca, nu spun care) sau pe care o puteti ruga sa va ajute sa va gasiti o paplusica dupa chipul si sufletelul vostru.

 Pana una alta, eu incerc sa ma hotarasc daca vreau un bebelus forfecos sau pe doamna cu rochita "bleu". Sau pe amandoi. Si poate si o "imimioara". Hmm.


4 comentarii:

  1. Foarte frumoase... iti merg direct la inima!!!
    Si eu vreauuuuu!!!
    :* Orsi

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac la nebunie. Nu reusesc sa ma decid pe care sa o cumpar :).
    Ar trebui sa ma hotarasc mai repede, pentru ca voi face si o sedinta foto cu burtica, si vreau sa participe si paplusica :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Pai poti s-o rogi pe Ele sa-ti imprumute mai multe din papusile Mayey, pentru sedinta foto, si dupa aceea te hotarasti pe care o iei pentru pitica:D

      Ștergere