marți, 15 ianuarie 2013

The hair wisperers

Nu stiu care a fost ideea cu sfarsitul lumii pe 21 decembrie, cert eu ca eu sunt,iata, bine mersi sanatoasa. Ba mai mult, bag seama ca se aliniara planetele la data cu pricina, ca ma lovi norocul si ia de fugi de el , daca mai poti.
Sa va explic. Considerandu-ma , pe buna dreptate, mama ghinioanelor si a bubelor rele, mi s-a intamplat de foarte, spre extrem de, putine ori in viata sa particip la concursuri. De si mai putine ori mi s-a intamplat sa castig, motiv pentru care n-as juca la loto decat daca mi-ar da Loteria Romana cu subsemnatul ca ma fac milionar.

Tocmai de aceea, nu mica mi-a fost mirarea cand, in a treia zi de Craciun, am aflat ca am castigat o schimbare de look, pe blogul Cojocarilor. Mai sa cad de pe scaun, am chirait si topait juma de zi ca isterica, mi-am sunat prietenele de ziceai ca ma marit, nu ca-mi tund varfurile. Ce mai, isterie.

In zilele ce au precedat marea intalnire cu za stailist, am trepidat si am vanat toate pozele cu tunsori blonde si diafane, imaginandu-ma cand Siena Miller, cand Tea Leoni, tanara si fresh si salbatica.

Cei care ma au in lista de feisbuc au fost , desigur, deosebit de incantati de avalansa mea de mesaje de sambata, cand hiperventilam de emotie si speranta, intrebandu-ma daca e blond, daca-i roscat, daca e scurt sau daca-i filat.

Desi am ajuns acolo avand o imagine foarte clara a ceea ce-mi doream, m-am convins foarte rapid ca George este fix omul pentru parul meu si i-am dat mana libera, cu mentiunea ca nu vreau tunsoare de "baietel", ca sigur n-o sa-mi stea bine.
Evident ca m-a tuns scurt, ca in loc de blond, acum am o pleata roscat-aramie de toata frumusetea, ca inca mai pipai, timid, usor amuzata, usor socata, jumatatea de scalp cu doi centrimetri de par.
Marele soc este ca acum am si breton (daca vreau, ha!) si ca nu ma pot hotari daca la urmatoarea vizita la salon rad si stanga sau imi las pleata pe dreapta, hmmm.

Ce-a iesit, se vede in pozele de mai jos. Eu sunt sincer peste masura de incantata si multumita de ce-a iesit, de culoare, forma, si de felul cum imi sta. Desi nu este o coafura clasica si poate parea o adevarata nebunie, recunosc ca pe mine m-a cucerit prin culoare si, mai ales, prin faptul ca imi ia fix un minut pe ceas sa-mi aranjez parul, in fiecare dimineata. Ok, si in fiecare seara. Nu ma pot abtine, ma zgaiesc in oglinda de cate ori imi iese una in cale si mor de drag cand vad ca-mi iese ba cuminte, ba elegant, ba funky, ba baietos. Un fel de kinder cu surprize al podoabelor capilare.

Voila:

Le before


After - Funky boy!
Si, bineinteles, pozele de cazier:

Vulturul cu gusa- specie noua ;;)
Fata, fata, esti ciclop?
 
Pleata sauvage...Arrrrr


Recunosc ca aveam de gand sa scriu postarea asta, indiferent de rezultat, mai ales ca e vorba de un premiu pe care trebuia sa-l onorez. Nu stiam insa, cat de pozitiv sau constructiv avea sa fie feedback-ul, insa va garantez ca sunt cat se poate de sincera, cu atat mai mult cu aceasta nu este o postare platita.
Salonul este micut, elegant, cald si prietenos. M-a incantat tocmai pentru ca experienta este una extrem de personala, atunci cand ai ocazia sa iti auzi gandurile, nederanjat de alte sapte seturi de uscatoare de par, si cand nu esti zorit. Toata distractia noastra a durat cinci ore, timp in care am vorbit, am ras, ne-am consultat si, cel mai important, ne-am relaxat.

Locul este atat de prietenos, incat puteti bine mersi sa mergeti insotiti/e de prieteni,ba chiar li se ofera, dupa bunul plac, o cafea, o bomboana, reviste si carti  sau, de ce nu, un ciocan pentru bricoleurii din noi.

Exact,prietena mea Mimi a disparut la un moment dat, ca sa reapara apoi, victorioasa, dupa ce reparase o clanta din incinta. :)))

Mi-este greu sa nu fiu foarte personala cand spun asta, insa obiectiva pot fi, cu siguranta. George este , va spun cu labuta pe corazon, the Hair Wisperer, are un simt estetic fantastic si  un respect deosebit pentru omul din fata lui. A fost primul stilist pe care l-am auzit spunand ca el nu vrea sa-mi strice culoarea naturala, ca prefera sa se joace doar cu cateva suvite. Tot el a avut grija sa tina cont de mediul in care lucrez , de simetria fetei mele si de acele aspecte pe care imi doream sa le corectez sau sa le scot in evidenta.

As indrazni sa spun ca e ceva mai mult decat un stilist, este profesionist, placut, educat, simpatic si empatic, stie sa asculte si reformuleaza , de fiecare data, ceea ce i se spune, doar ca sa se asigure ca suntem pe aceeasi lungime de unda.

Ii recomand? DA!
Nu doar pentru tunsori nebune , ca a mea, ci pentru tunsori cu chip, atentie si drag, menite sa va puna fata in fata cu trasaturi pe care uitaserati ca le aveati, si, mai ales, menite sa faca Hazbandul cel zgarcit cu complimentele sa va spuna "esti chiar frumoasa".

Daca vreti sa ii cunoasteti, fie chiar si pentru o consultatie , pentru a va da seama care e vibe-ul lor si ce ar putea face pentru voi, ii gasiti pe Facebook sau pe pagina lor de web, unde puteti urmari si blogul ,pentru oferte si concursuri.
Apropo de asta, pana pe 30 ianuarie ,daca mergeti cu o prietena la salon, veti beneficia gratuit de toate serviciile solicitate de prietena voastra. Nice, huh?


Later edit :
Culoarea!

ah, fanii astia!

stiu, stiu, sunt bela

rosie.ca focul.da


11 comentarii:

  1. u gorrrrrrrgeous. ce? am mai zis asta? asa, si ce daca? u gorrrrrrrrrrrgeous!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super! :) Si uite, ca sa vezi ca anul asta e cu noroc si ca sa celebrezi noua coafura asa cum trebuie, am sa te invit si eu pe la Centrul Wellness unde lucrez, sa te rasfeti impreuna cu o prietena la un tratament facial gratuit! Este o adevarata placere si relaxare, si vei primi cu siguranta noi complimente. Asadar, lasa-mi un mesaj privat sau un mail pe adresa iulia_maria_muntean@yahoo.com, daca doresti sa beneficiezi de acest cadou.
    Urmaresc blogul tau de ceva timp si imi place mult cum scrii, chiar mi-ar face placere sa ne cunoastem, sa te rasfat putin la cabinet si de ce nu, sa servim un ceai fierbinte intr-un cadru relaxat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aliniere de planete e foarte putin spus! :)))) Asta-i anul tau, Monicule!!! Enjoy it!

      Ștergere
    2. Zau ca e, eu ti-am spus ca mi-ai purtat noroc!

      Ștergere
  3. Chiar meserias Georgelu'!
    Iti sta super, fata frumoasa! Da' sa le spui sa-si ia un ap foto mai serios, ca-i pacat de reclama, cu calitatea asta de poze, sau bine ... poate n-or avea nevoie de reclama de acest gen :) Tu ai scris super-frumos, asa din suflet si cu patos.
    Ma bucur mult ca ti-a picat bine experienta, fiecare avem nevoie de rasfat din cand in cand :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Mai, eu am fost acolo sa-mi "ridic" premiul, oamenii au fost foarte finuti, eu i-am rugat sa-mi faca niste poze, ca am vrut sa scriu, si au facut cu teleonul, ca aia era.
      N-a fost intentia lor sa isi faca reclama, cel putin nu voit.

      Ștergere
  4. nu pot sa cred ce schimbare radicala!! tot respectul pentru curaj:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draguta mea!
      Curajul meu frizeaza, uneori, inconstienta, dar de data asta imi place mult ce a iesit:D

      Ștergere