vineri, 15 februarie 2013

vALLuntar cu traditie - editia a doua


Dragilor,

Sunt tare incantata sa va anunt ca anul acesta fac din nou parte din lista de peste 200 de bloggeri ce vor scrie o recenzie pentru campania vALLuntar a Editurii ALL.



Stiti deja de anul de trecut cum functioneaza, orice blogger cu un blog activ, pe care scrie cel putin o data pe saptamana, poate solicita doua carti la alegere, pe care sa le citeasca si despre care sa scrie in perioada imediat urmatoare.

Daca doriti sa participati, inscrierile mai sunt deschise inca doua zile, mai exact pana pe 17 Februarie, interval in care puteti trimite un email la loredana.modoran@all.ro, specificand cele doua titluri alese de voi.

Recenziile pot fi publicate pana pe 23 martie inclusiv, cand fiecare set de 15 comentarii poate aduce un copacel ce va fi plantat in numele vostru de catre echipa All. Din experienta campaniei trecute, va asigur ca rezultatele sunt absolut uimitoare, iar anul trecut s-au "donat" peste 1000 de ore de voluntariat in contul recenziilor si comentariilor scrise in cadrul campaniei.

Detalii despre campanie si regulament gasiti aici si aici si daca vreti sa cititi recenzia de anul trecut, scrisa de Hazband, aici.

Anul acesta imi tin cartile aproape si nu-l mai las sa-mi fure momentul de glorie, asa ca stay tuned. We have Russia and we have Portugal, 'tiz gonna be fun! :D






Un comentariu: