vineri, 24 februarie 2012

E plin de nebuni, ma jur!

* Cauta astia pe blogul meu "cum se leaga copilul" ?!?!?!?! Pardon, scuzati? ati innebunit, va rog? Doriti un sejur de doo zile la Balaceanca? Deci, reformulam: Cum se leaga copilul?!?!

* Discutam cu o colega despre studiul limbii portugheze, reguli de pronuntie, si se baga in seama si o domnisoara, mandra reprezentata a tipologiei " ma manca undeva sa aflu de viata ta".

Ea: da' de ce nu pleci in afara,sa lucrezi ca traducator?
Eu: pentru ca-mi place aici, e casa mea.
Ea: da' esti maritata?
Eu: da
Ea: aaa, sorry, nu stiam ca esti maritata. (??!?!?! de cand echivaleaza maritisul cu legatul de glie?)
Eu: a, stai linistita. Nu maritisul ma tine legata de tara, ca pot sa plec cu barbat cu tot. Pur si simplu imi place aici.
Ea: da' aveti copii?
Eu, liniste.
Ea: sau nu va doriti?
Eu, liniste.
Ea: a, sau vreti sa mai asteptati? dar va doriti, nu?
Eu: Cand va fi sa fie...
Ea: aah, am inteles.

Fuck you, i-as fi zis eu. I-am zambit, insa, elegant, si am facut stanga imprejur.


Asadar, sa stabilim o noua regula de buna purtare. NU intrebati oamenii daca vor/isi doresc/ intentioneaza sa faca copii si mai ales cand. E ca si cand i-ati intreba daca si-o trag cu prezervativ au ba.
Cat timp nu e o persoana EXTREM de apropiata voua, ruda, sora, alter ego, NU va priveste viata personala a altuia.

MRRRR!

Si uite cum imi f...t eu zenul in asa o zi frumoasa...

26 de comentarii:

  1. fuck off, bitch! ii transmitem si noi, zambind frumos, cu toti dintii nostri cei noi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. tu esti o finuta, ca eu o intrebam: da ce te f*** grija pe tine. Si eu am problema asta, de ce naiba-i roade pe oameni ce fac altii? de ce nu se gandesc inainte sa-si satisfaca curiozitatea ca poate unii chiar nu pot si in momentul in care intreaba, deschid poate o rana? BAI VOI CURIOSILOR CARE SUNTETI CURIOSI, MUCLEX, ADICA ZAT

    RăspundețiȘtergere
  3. :) nu mai pune la suflet! Nu o fac cu rautate, chiar daca fac rau prin aeste intrebari.... E drept ca nu e frumos sa ceri detalii atat de intime, dar sunt multi care, din cauza educatiei, nu realizeaza acest lucru...
    In locul tau i-as fi spus ca va doriti, dar, pentru ca iti este frica de nastere si de ingrasare, ati hotarat sa asteptati pana se va descoperii metoda prin care barbatii vor putea sa poarte o sarcina si sa nasca. :) :) Totul, pe cel mai serios ton posibil. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. of, ai dreptate! stiu ca ma enervez degeaba, ca nu pot astepta de la altii tot ceea ce pretind, stiu, dar azi m-am enervat. sunt zile in care obosesc , si am decis sa "adresez" lucrurile care ma deranjeaza, chit ca o fac doar ca sa ma racoresc:D
      oricum,m foarte tare ideea ta, jur ca data viitoare spun ca ne straduim, dar ca Mihai inca n-a ramas insarcinat:D dar mai incercam :)) hai ca m-ai binedispus:*

      Ștergere
  4. descoperi!

    sunt groaznica cu scrisul zilele astea

    RăspundețiȘtergere
  5. sa faci misto de probleme e intotdeauna fun! :) Eu sunt operata de paratiroida si in primii 4-5 ani, toti se holbau la gatul meu incercand sa intuiasca sursa taieturii. Daca intrebam, le povesteam ca locuiesc intr-o zona plina de tigani si ca ajung seara tarziu de la facultate, iar in una dintre seri m-au prins si m-au taiat cu ciobul. :)Bai, multi credeau!!! Oricum, pe mine ma ajuta sa trec peste complexe. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) doamne, zapacito! esti un exemplu de optimism, sa stii, respectele mele!

      Ștergere
  6. Pfuai, ştiam io că şirul întrebărilor enervante nu se termină nici după ce te măriţi. Eu sunt încă la stagiul de dinainte, mă gândeam că o dată cu măritatul se rezolvă problema, dar văd că 'oameni dăştepţi' se găsesc mereu.

    RăspundețiȘtergere
  7. stai linistita:D dupa ce scapi "da' cant de mariti? si cat e tacamul?si cat ati primit dar?" o sa treci la " si copii, cand? dar vreti? dar incercati? dar cand?" si apoi la "si alaptezi? si cat mai alaptezi? si inca mai alaptezi?" , ca sa incheiem apoteotic cu "pe cand un fratior/surioara". Ultima intrebare , din pacate, cred ca va fi recurenta, ca intotdeauna (teoretic) mai e loc de inca unul:)) noroc ca vine menopauza, si scapam :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi tu ca scapi la menopauza, gasesc si atunci ceva de intrebat. Prost crescuti sunt muuulti! Lasa-i in plata lor... :)

      Ștergere
  8. Intrebarile nu se opresc niciodata. Cand te mariti, cand faci primul copil, dar pe-al doilea, aoleu, de ce ai facut trei copii etc.
    Si cand ai copil e si mai si

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. suna ciudat, dar ma consoleaza sa vad ca e plin de curiosi care se "muleaza" pe viata altuia, in functie de cum evolueaza. Hai ca-i bine,pregatim discursuri de fier:D

      Ștergere
  9. Am ajuns la blogul tau via strumfa si postarea ei legata de aceasta si am stat o jumatate de zi pe aici ... Love your posts :D
    Cat despre intrebarile incomode, mda, se vor gasi intotdeauna persoane interesate de amanunte din viata ta .. pe mine ma amuza totusi ca sunt care au trecut peste aspectul social (cum?!? ai trecut de 30 de ani... dar tu cand te mariti? si inevitabilele lipeli nedorite "Stiu eu un baiat bun ...") si au ajuns la "Unde lucrezi?" si sugestii de locuri de munca (enervant, dar totusi mai bine decat "piata barbatilor eligibili" :)
    Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am dat seama ca de la ea ai venit vizita si ma bucur mult:)
      Asta cu varsta si programarea vietii in functie de ea e o poveste fara sfarsit. Eu am fost bagata in cealalta oala. Mvaaaai, dar te-ai maritat atat de devreeemeeee? Dar de ceeeee? :D
      O duminica frumoasa si tie si sper sa ne auzim curand.

      Ștergere
    2. Si dupa "dar de ceee?" nu s-a furisat privirea spre burta ... uite asa cu banuiala de rusine mare?
      E enervant cand se baga rudele in viata ta (cica isi arata interesul si, cine stie, sa-ti dea si niste sfaturi de bine), dar cand se gasesc strainii sa te analizeze, chiar iti vine sa ... le zici ceva de dulce (ca tot e lasatul secului azi :)

      Ștergere
  10. Noi suntem in faza aia cum ca e bine sa mai asteptam, nu e momentul, ar fi bine la anu'. Da ma nu !
    Nu imi programeaza mie nimeni timpul, nimic! Fac ce vreau si cand vreau! Cand ne dorim noi doar asta conteaza cel mai mult!
    Mor pe cei bagaciosi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. categoric! ai pus punctul pe I! faceti ce simtiti, cum simtiti si mai ales cand simtiti voi, punct!

      Ștergere
  11. Prima dată vine întrebarea ”Da când te măriți?” după ce te măriți ”Dar un bebe pe când?” oare după ce mai urmează?
    Și da și pe mine mă enervează astfel de întrebări intime.

    RăspundețiȘtergere
  12. M-am abtinut eroic sa nu scriu niciun comment la acest post tocmai pentru ca sunt in aceeasi situatie si pentru ca am tendinta sa ma isterizez foarte repede cand atinge cineva subiectul.
    Insa azi, spre marea mea dezamagire, am observat ca lumea chiar este semi-cretina cand vine vorba de intrebari muuult prea deplasate cu privire la viata altora. Subiectul in cauza - de ce tin post? Bai baieti(si fete),sa ne lamurim:
    1. In caz ca ati uitat, suntem in Postul Pastelui de 5 zile deja.
    2. Sunt foarte multi oameni care tin post in fiecare miercuri si vineri, ba unii chiar si lunea si o fac din convingere/motive personale. Ca sa nu mai vorbim de alte sarbatori care au ca recomandare postul.
    3. Fiecare om este liber sa aleaga daca respecta sau nu posturile, sarbatorile, duminicile, mersul la biserica etc.
    Prin urmare, cam cu ce drept incepeti sa faceti caterinca de un om care tine post? Sau ma rog de ce anume este alimentata curiozitatea voastra cu privire la alegerea PERSONALA a cuiva de a face acest lucru? Si daca tot vi se raspunde elegant ca este o alegere PERSONALA, de ce continuati sa faceti glume proaste pe subiect si sa aveti comentarii care mai de care mai idioate? Intreb si eu asa... ca poate sunt mai inceata la minte si nu percutez la timp.
    Cum spunea si Mo - alias Forfecutsa, este ca si cum ai intreba pe cineva daca si-o trage cu prezervativ sau daca aprinde lumanari la mort.
    Pentru oamenii care sufera de mancarici in partea dorsala si nu se poate abtine de la astfel de comentarii sau intrebari, am un singur sfat: SHUT THE FUCK UP! Nu de-alta, dar poate ma prinde cineva intr-o zi proasta si vor avea parte de un raspuns total neasteptat de genul: PENTRU CA MI-A MURIT UN COPIL! Si s-ar putea sa considerati ca sunt vreo frustrata depresiva, in loc sa intelegeti ca voi sunteti cei deplasati.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pardon pentru dezacord! Pentru oamenii care nu se POT abtine. Scuze, dar sunt in spume!

    RăspundețiȘtergere
  14. Oamenii ar trebui sa invete ca e ok sa taci cand n-ai nimic potrivit de intrebat si de vorbit. Imi povestea chiar zilele trecute o colega pe care a intrebat-o cineva in lift la serviciu "Ce-ti face copilul?" Si ea zice "Bine". Altcineva: "are doi, nu stiai?". Ea zambeste incurcata de discutia nepotrivita. Revine primul: "da, da imi amintesc, doua fetite gemene". Ea:"fetita si baiat de fapt". Cei doi curiosi ajung la etajul potrivit si discuta inutila se opreste. Adica oook ai dat prima oara cu bata in balta dar a doua oara ce scuza ai? Ce sens au discutiile astea? Daca tot nu vrei sa taci, vorbeste macar despre vreme si iesi mai bine. Discutiile din lift sunt cele mai "interesante". Si mie mi se intampla des sa fiu intrebata ce-mi face fetita desi eu n-am nicio fetita, sunt confundata cu sora mea in mod repetat (aceleasi persoane). Din nou, daca nu faci o data, de doua ori diferenta, taci a treia oara din gura si nu mai intreba nimic.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da mai, stiu ca sunt vechi postarile, dar daca abia acum le puric, nu ma lasa bestiile sa dorm si vecinul ma imbie cu o tzuikomicina la prima ora si eu, nu, nu, betmen.

    Ideea sta in halul urmator (zic, nu dau). Cunosc droaie de cupluri care au produs la primul, ma iertati, ma intelegeti. Si care traiesc din convenienta. Cum stiu o gramada de cupluri care din cauza unuia sau altuia, ca e obicei se da vina colo-colo, nu pot face.

    Nimic nu e mai jignitor ca posesor de plod, mai ales facut pentru un agatzament, sa intrebi chestia cu ai copii.

    Si bonus: stiu mai multi care au infiat, stiind sigur ca nu pot face.

    Intrebare de baraj: e mai bine sa daci ca sa iti fie cald sau e mai bine sa iei un amarat care nu are pe nimeni?

    Case closed si nu te mai enerva :) Iti fac paste azi daca reusesc sa pozez ciorba Smarandei, catzaua Bogdanei si sa imi tiu si ochii deschisi. Imbecili sunt peste tot, important e sa ramanem in pielea noastra de doamne, ce pana mea :)

    RăspundețiȘtergere
  16. sa faci nu sa daci :)) gripa ma-sii, taste negre, ma scuz, stiu, tastez pe langa de cand ma cunosc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaa, partea cu facutul sau infiatul e treaba clara, din punctul meu de vedere. Am auzit si eu cazuri destule,de refuzau aia sa adopte ca "domle, ori e sange din sangele meu, ori deloc". Hai bine, ma, ca pisica sau catelu' o fi sange din sangele tau.
      Eniueiz, revenind la ograzilii noastre,noi am incercat , ca na, e mai aproape barbatu decat orfelinatu, if you see my point, dar n-am de gand sa o iau razna, asa ca, de nu s-o putea si nu s-o putea, peste-un an -doi ma-c sa-mi iau copil:D

      Ștergere