luni, 20 februarie 2012

Vine, vine, priiihiimavaaaraaaa!

M-am hotarat, imi fac singura felicitari de 1 Martie:)

De la mine, pentru mine, facute de mine, na! Sau ce face nevasta cand barbatul sforaie de se cutremura peretii ;;)



Apropo, aveti fro reteta buna de briose? Zemoase,aromate, cocoase, preferabil cu fructe sau ciucalata? :D


Si, in caz ca va faceati griji, florile mele nu degera ;;)

12 comentarii:

  1. am eu o reteta buna de briose, dar cu dulceata...oricum cred ca poti adauga ce vrei tu in aluat :)
    Florin e topit dupa ele :D..daca vrei ti-o trimit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreaaaau! Sa o faci publica pls! :D daca nu-i cu suparare la expeditor :)
      Desenele sunt facute de tine? Imi plac foarte-foarte mult, in special al doilea. Mai vrem! :)
      Legat de felicitari de martie, si noi facem, am inceput deja sa exersam, o sa pun poze, mai ales daca iese odata soarele ala sa bata frumos in sclipici :)

      Ștergere
    2. iti fac forward, tocmai ce am primit o reteta faina faina, cu banane si ghimbir:D yumm!
      Si da, desenele sunt facut de mine aseara, cand n-aveam somn:P

      Ștergere
  2. wow, cate talente "zac" in tine!! :) Foarte faine desenele! Daca te bate gandul sa organizezi cursuri cu pitici, o inscriu pe Maria! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, mai Geni, nu-s tocmai talente, ca sunt desene naive, dar recunosc ca imi place tare de tot sa ma pierd printre pensule si acuarele. Iar ideea de a face un atelier cu copii e chiar minunata, de dragul socializarii, si pentru a se obisnui cu culorile si jocul:) Neaparat o sa ma gandesc la asta, multumesc de idee:*

      Ștergere
    2. Si mie mi se pare o idee f buna, cu atelierele pt copii, mai ales ca deja apar si doritori :)
      Talentele trebuiesc dezvoltate si exploatate (nu ma refer neaparat la partea materiala) :)
      Iar talentele-ti sunt foarte apreciate, ca trebuie sa-ti mai zic inca o data :) Eu sunt anti-talent pe fata, si copiii rad de mine cand ma pun sa le desenez ceva :) Chiar tind sa cred ca sunt putini care au asta in ei.

      Ștergere
  3. tocmai mi-am cumparat tava pt briose si 2 carti cu si despre briose..am si incercat 2 retete pana acum.Au iesit delicioase. Aluatul e cam acelasi : faina, praf de copt, zahar, ulei , oua, lapte..apoi poti sa adaugi: fructe( eu am folosit cele inghetate), am facut cateva briose cu bomboane toffifee taiate in bucatele, poti folosi si M&M. Cantitatile din aluat difera in functie de umplutura folosita: daca folosesti o umplututa mai zemoasa( de ex. fructe) trebuie sa faci un aluat un pic mai tare, daca umplutura e uscata, atunci se foloseste un aluat mai moale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Alina, pentru ponturi:) imi fac curaj in we si incerc si eu:D te pup!

      Ștergere
    2. sa inteleg ca eu sunt un fel de paharnic pentru tine?:)))

      Ștergere