joi, 7 februarie 2013

Cand nu stii... - umbre 5

....cine esti, cat meriti, cat de frumoasa esti, cat de colorat ai voie sa pictezi, cat de indraznete pot fi visurile tale, cat de multa iubire ai merita, cam cat...



Adu-ti aminte cine ai fost, cat de frumoasa ai fost, cat de iubita si adorata si ocrotita ai fost, de visurile cladite de altii pentru tine, de culorile asternute in cale de lumea aia noua, adu-ti aminte ca a fost o vreme, o zi, in care ai fost perfecta. Pur si simplu perfecta. Si toata lumea asta putea fi a ta si meritai sa fii tot. Iubita, adorata, mangaiata.

Si onoreaza-ti trecutul, dovedeste-i copilului ce meritase si ar fi putut avea tot, ca e asa. Go get it!





Uneori mi se face mila de copilul care am fost, de tot binele care mi s-a vrut si asa ma supar si ma razvratesc, pana o fi bine din nou.

5 comentarii:

  1. Ce copil dulce! Iti trimit o imbratisare copilului si adultului din tine. Pup,
    Nina

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate. Nu m-am până acum, dar părinții noștri ne-au făcut și ne-au crescut să fim fericiți, nu ce-am ajuns pe parcurs. Mă-ntreb dacă ne putem răzvrăti să ajungem înapoi in grafic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne putem razvrati oricand. Eu am decis sa ma razvratesc, sa stii, si am inceput usurel.
      Gandeste-te la ce ti-ar placea tie sa faci. Nu ce trebuie, nu ce ai avea timp sa, nu ce i-ar placea si jumatatii tale. Ce-ai vrea tu.
      Poate vrei o cafea pe o banca, sau poate vrei sa-ti iei o floare, go for it.
      Te imbratisez

      Ștergere
    2. Mulțumesc, Forfecuțo.

      Ștergere
    3. bre, nu tre sa ne razvratim neaparat. trebuie doar sa intelegem cu calm ca meritam sa ne iubim noi pe noi intai, si mai apoi pe ceilalti. si mai trebuie sa intelegem si acceptam ca nimeni nu poate sa ne iubeasca daca noi nu ne iubim pe noi. si ca nimeni nu o sa ne iubeasca mai mult decat ne iubim noi pe noi insine, caci stiti voi, circumstantele vietii care e complex si are multe axpecte... :)

      Ștergere