joi, 12 ianuarie 2012

Cea care la dentist in brate doarme

Mark Zuchen-ala, cum ii zice, bosu' de la Feisbuc, nu stie ce sa mai inventeze ca sa distreze multimea. Mai nou, au aparut niste aplicatii care, cu pretul unui clic, iti dezvaluie "numele" tau de indian, cow-boy, hindus, mama lor. De parca risca sa te trimita corporatia in delegatie in Vestul Salbatic al anului 1873 toamna, si ti-e ca nu te integrezi. Ma rog...
Daca eu as fi indian sau vaca-baiat, sigur m-ar chema: "Cea care la dentist in brate doarme";;)

Am mai povestit eu aici ce frumos ma distrez eu la dentist, e de vis, va jur! Aseara am fost iar sa ma vada dintarul, de data asta un nene in varsta, un fel de Mos Craciun cu manusi chirurgicale, putin cam tarede ureche, dar foarte simpatic in rest.

Barbati-miu m-a avertizat ca medicul asta nu e genul sociabil, cum prefer eu. Omul tace si face! Nasol, avand in vedere ca pe mine nu ma tii pe scaunul ala decat daca-mi explici cu lux de amanunte ce faci si ce-s alea, si la ce servesc, da' o sa doara, dar de ce eu, oh, why, God , why!

Ma rog, long story short: la 5 minute dupa ce am intrat pe usa cabinetului, eu si dom' doctor ne dadeam deja la arogante, glume si fineturi, ca , vai "substanta activa din anestezic" (cu asta l-am impresionat, va spun eu) si "cred ca incep sa amortesc" cu "haha, si eu cred, v-a picat juma' de fata". Ce mai, dragoste la prima carie! Eu eram deja foarte relaxata si bine dispusa, nenea imi scobea in masea, iar eu, ca o gasca bleaga, imi sprijineam calin capsorul de umarul lui si ma gandeam ca miroase asa frumos , si parca ar fi Mos Craciun, dar pacat ca-i surd, ca in rest pare funny.Mai aveam putin si adormeam, asa de cald si bine mi-era la corazon si maseluta.
Cand mi-a scos nervul, isterie in multime, ne-am zambit, privind cu admiratie la viermusorul buclucas. Asta-i? Asta-i! Ha, l-am dovedit!

Barbati-miu, viteaz cum il stiti, venise si el , mots, ca simtea el ca il cam doare o masea , dar nu prea. Si ar avea o carie, dar poate ca nu. Asa ca l-a invitat nenea doctoru si pe el sa ia loc.
Asta ca "nuu, ca nu-i nevoie, voiam doar sa va uitati..."

Doctoru:
- Da, sigur, dar luati loc!

Io eram deja pe jos:
- Hahaaa, ti-e frica, maaa??!?!

Se suie si minunatul pe scaun, cu un ranjet din ala tamp, de genul " ha ha, io sunt curajos, dar promiti ca n-o sa ma doara?" , ii zice doctorul rapid ca n-are nici pe dracu, asta daca nu punem si ipohondria si stolul ala de pasarele... Asta mai sa dea cu capu' de tavan, asa entuziast a sarit de pe scaunul ala, va jur!

Am plecat amandoi ca niste domn+doamna ce suntem, asta nu inainte sa-mi dea "curajosul" meu o lovitura din poignee, ca v-am zis ca are mancarici in penumbra:

- Auzi, fata? Haha...
- MMM...?!
- Stii cu cine semeni cand razi?
- Mmmm..nu?
- Cu Harrisson Ford! HĂ HĂ! Numai ala rade cu juma de gura, ca tine, hă hă!
- A, da? ca sa vezi....hă hă ...HĂ!

11 comentarii:

  1. O doamne, ce n-as da sa imi fie si mie drag sa ma duc la dentist, senzational, esti si curajoasa si mai dai si peste Mos Craciun acolo uof:(, eu nu am norocul asta.
    Despre FB sincer si pe mine au inceput sa ma enerveze linkurile alea cu nume indiene, case pentru zodii, flori pentru zodii, masini pentru zodii...pai daca eu sunt leu si mie mi se potriveste nu stiu ce ferrari va rog frumos bring me the ferrari, nu ma amagiti aici cu poze:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu recunosc ca m-am dus de durere, nu ca as muri de dragul frezei aleia...Dar am dat si de data asta pentru un stomatolog bun, slava Domnului, iar asta conteaza enorm! Daca n-ai rabdare cu mine, sa-mi explici, sa fii gentle, adio si n-am cuvinte:D

      Iar aia cu obiectele pentru zodii e epica, si ai dreptate! Daca tot mi se potriveste Armani, pai bring it on:))

      Ștergere
  2. cum asa???! Mos Craciun e la dentist? d'aia n-a venit anul asta si la mine, eu il tot cautam pe case, hornuri, sub copaci, si el, nah, uite unde s-a ascuns...
    bravo, ma bucur ca ai intalnit dr potrivit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) O sa il trag de urechi la urmatoarea consultatie, nu-i frumos sa lasi copilul fara cadou :P
      Da, si eu ma bucur, sincer!E un medic cu har!

      Ștergere
  3. m-ai pierdut la imaginea viermisorului, mi-am revenit insa la herison ford :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce te faci când ți-e mai frică de anestezie decât de durere?
    Rabzi, știu. Dar și răbdarea are o limită câteodată, așa că tot la ac ajungi. După care, întoarsă acasă, câteva ore, fumezi într-o dungă și vorbești sâsâit, spre distracția alor tăi care tocmai atunci se găsesc să te-ntrebe câte în lună și-n stele, doar de dragul de a te vedea cum te chinui să le răspunzi. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fix asa!!! Mi-e groaza de momentul anestezierii, urasc acele! si, da, sotul meu se distreaza copios pe seama mea cand vorbesc cu juma de gura:))) niste rai!

      Ștergere
    2. dragelor, eu mi-am facut un implant dentar. inainte de operatie am plans, pe urma mi-am clipit din gene cu chirurgul (noroc ca e un ala frumoooos, inalt, cu ochi albastri, ze dream), dupa care la finalul operatiei era sa lesin. deci omu s-a apucat sa imi recite poezii :))))))). asta in timp ce dentista mea (the regular one, I mean :))) ) ma stropea cu apa, imi masa tamplele si imi facea semn cu mana ca sunt nebuna :))))))

      Ștergere
    3. ps: mentionez ca nu m-a durut nimic niciun pic, injectia de anestezie a facut-o pe locul deja anesteziat cu un gel, deci durere nema. doar - vorba dentistei - multi sisi-cucu-bau :)))

      Ștergere
    4. loool! cum faci tu de nimeresti numai bunaciuni cand mergi la medic.....
      cat despre sisi-cucu-bau alea alea, citeste povestea linkuita mai sus. Stomatologul meu imi zice "dili" sau "varanul", pentru ca musc ;;)

      Ștergere