In timp ce Sotul Anului e pe la macelarie , cautand cea mai tare bucata de san de vaca pentru cel mai tare gulasch (sarna, bogdaproste,succese maxime , Zazuzo!), m-am gandit sa va urez week-end placut pe cale auditiv-artistica ;;)
Pentru toti masculii ce frecventeaza aceasta piscina de hormoni "femenini", o dedicatie speciala, fara numar, fara numar, ∞... :D
:D
LE: Din ciclul de succes "unde dai si unde crapa", ma vad nevoita sa atentionez audienta ca pentru gulasch se foloseste PULPAA, nu piept,da?:D
Si mai Later Edit: Dupa aproape 10 ore de fiert la foc aproape invizibil, astazi am mancat cel mai bun gulasch din istorie:D Cu voia Zazuzei, o sa revin cu reteta zilele astea;)
:)))) nuuuuuuuu,te rog!!!
RăspundețiȘtergeretoo late! :D deci, daaaaa:))))
Ștergerefatooooooo, voi faceti gulas cu tztz de vaca :))))))?! poate iti aduce fo pitzi acasa :))))))) (si nu, nu ma refer la brazi aici hahahah)
RăspundețiȘtergerenu ma intimida, ma! ti-am zis ca pana la urma pusai pulpa, am emotii!:D
Ștergerece catzi pe blog?? du-te la cratita ca se prinde gulasu :)))
RăspundețiȘtergerenu se prinde, ca am oala de tuci si tabla de fonta! ha! slow food imi curge prin vene ;;)
RăspundețiȘtergere:))))))))))) slooooowwwwww fooooooood Österrrrrrrrrrrrrreich (deja imi suna vocea lui Barry White in urechi hahahaha)
RăspundețiȘtergereSan de vaca?! Bwahahahahhaha!!!
RăspundețiȘtergerePrea tare!
Hai ca ma uit la reteta si poate prestam si noi o tzatzica din asta! :)))
We placut!
Nelle, ma belle, vezi ca se face cu pulpa (sa nu vina nebuna de Zazuza pe jos pana la mine, sa-mi dea cu sanu peste ceafa!):))
Ștergerewe placut si voua, te pup!
Doamne, poate ajunge lumea sa faca gulas din uger de vaca din cauza ta, ma Forfe, ma! :))))))))))))))
RăspundețiȘtergeream pus erata, ma! hepi? ;;)
Ștergerema nene, nu vrei sa stii ce imagine am avut in fata ochilor cand am citit sa iti dau cu sanu peste ceafa :)))))). intrebarea e doar: de unde ar putea cumpara uger de vaca pentru ca sa si anume sa te lovesc cu el?! si pe urma, cu mancarea nu ne jucam, nu ne batem, clar :))))?! (vai, lesiiiiiiin!)
RăspundețiȘtergeresunt mandra de tine, sa se stie oficial!
RăspundețiȘtergereSi cum fu bre? zi-ne si noua, ca balim aici, macar sa ne bucuram pt voi daca vei zice ca a fost bun.
RăspundețiȘtergereSi apoi reteeeeetaaaa :) cum ai facut, cum ai dres, cu poze alea-alea, dovezi, pai ne lasi cu ochii-n soare? Eu inca nu am priceput cum e faza aia ca se fierbe o zi intreaga! incontinuu sau cu pauze, sau cum? Hai ca mi-e lene sa caut singura retete :D
Ai o responsabilitate fata de noi :D
a fost divin! maine pun poza si reteta, promit!
Ștergereaolo, pai ti-e lene sa te uiti la mine pe blog, mai AG, mai :))). pai se fierbe o zi, daca ai timp. la foc mic, il mai amesteci sa nu se lipeasca, in rest el isi face de cap. poti sa-l fierbi si in etape, ca doar n-oi sta acuma in casa numa pentru gulas. poti, de asemenea, sa nu-l fierbi decat fo doo - trei ore, daaar... asa cum Forfe era neincrezatoare si s-a dat pe brazda extazului pe urma :)), taman fiertul asta indelung face gulasul gulas! hai, ca stie Oma mea ce stie ;)! muaaaaaaah, fetili!
Ștergere