vineri, 13 ianuarie 2012

In loc de Week-end Placut!

In timp ce Sotul Anului e pe la macelarie , cautand cea mai tare bucata de san de vaca pentru cel mai tare gulasch (sarna, bogdaproste,succese maxime , Zazuzo!), m-am gandit sa va urez week-end placut pe cale auditiv-artistica ;;)
Pentru toti masculii ce frecventeaza aceasta piscina de hormoni "femenini", o dedicatie speciala, fara numar, fara numar,... :D




:D

LE: Din ciclul de succes "unde dai si unde crapa", ma vad nevoita sa atentionez audienta ca pentru gulasch se foloseste PULPAA, nu piept,da?:D

Si mai Later Edit: Dupa aproape 10 ore de fiert la foc aproape invizibil, astazi am mancat cel mai bun gulasch din istorie:D Cu voia Zazuzei, o sa revin cu reteta zilele astea;)

16 comentarii:

  1. fatooooooo, voi faceti gulas cu tztz de vaca :))))))?! poate iti aduce fo pitzi acasa :))))))) (si nu, nu ma refer la brazi aici hahahah)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ma intimida, ma! ti-am zis ca pana la urma pusai pulpa, am emotii!:D

      Ștergere
  2. ce catzi pe blog?? du-te la cratita ca se prinde gulasu :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. nu se prinde, ca am oala de tuci si tabla de fonta! ha! slow food imi curge prin vene ;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. :))))))))))) slooooowwwwww fooooooood Österrrrrrrrrrrrrreich (deja imi suna vocea lui Barry White in urechi hahahaha)

    RăspundețiȘtergere
  5. San de vaca?! Bwahahahahhaha!!!
    Prea tare!
    Hai ca ma uit la reteta si poate prestam si noi o tzatzica din asta! :)))
    We placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nelle, ma belle, vezi ca se face cu pulpa (sa nu vina nebuna de Zazuza pe jos pana la mine, sa-mi dea cu sanu peste ceafa!):))
      we placut si voua, te pup!

      Ștergere
  6. Doamne, poate ajunge lumea sa faca gulas din uger de vaca din cauza ta, ma Forfe, ma! :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. ma nene, nu vrei sa stii ce imagine am avut in fata ochilor cand am citit sa iti dau cu sanu peste ceafa :)))))). intrebarea e doar: de unde ar putea cumpara uger de vaca pentru ca sa si anume sa te lovesc cu el?! si pe urma, cu mancarea nu ne jucam, nu ne batem, clar :))))?! (vai, lesiiiiiiin!)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si cum fu bre? zi-ne si noua, ca balim aici, macar sa ne bucuram pt voi daca vei zice ca a fost bun.
    Si apoi reteeeeetaaaa :) cum ai facut, cum ai dres, cu poze alea-alea, dovezi, pai ne lasi cu ochii-n soare? Eu inca nu am priceput cum e faza aia ca se fierbe o zi intreaga! incontinuu sau cu pauze, sau cum? Hai ca mi-e lene sa caut singura retete :D
    Ai o responsabilitate fata de noi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a fost divin! maine pun poza si reteta, promit!

      Ștergere
    2. aolo, pai ti-e lene sa te uiti la mine pe blog, mai AG, mai :))). pai se fierbe o zi, daca ai timp. la foc mic, il mai amesteci sa nu se lipeasca, in rest el isi face de cap. poti sa-l fierbi si in etape, ca doar n-oi sta acuma in casa numa pentru gulas. poti, de asemenea, sa nu-l fierbi decat fo doo - trei ore, daaar... asa cum Forfe era neincrezatoare si s-a dat pe brazda extazului pe urma :)), taman fiertul asta indelung face gulasul gulas! hai, ca stie Oma mea ce stie ;)! muaaaaaaah, fetili!

      Ștergere