marți, 3 ianuarie 2012

Tendintele anului 2012: "budigai rosii si aifuane" sau "cu cat mai mare , cu atat mai bine"

Hopshasha, nu va entuziasmati! Evident ca am fost impotriva curentului si nu am purtat desuuri rosii de Reveillon, vai, tu! Evident ca sa o se pogoare toate ghinioanele pe capul meu, pacatoasa si necredincioasa, ca asa-mi trebuie daca nu ingurgitez 12 boabe de struguri pe secunda, nu port chiloti rosii si nu-mi imput sufrageria cu o ceapa sparta, pe pervaz, sa-mi faca previziunea meteo pe 2012 ... :|

Mai ca era sa ma prinda Anul Nou dand proba de 100 de metri garduri, cu hazbandul luandu-si in serios misiunea de calauzitor prin haosul de la Casa Poporului, si cu mine , nasa si sora nasei, alergand ca nebunele dupa el si hiperventiland mai ceva ca la starea civila.

Cand am ajuns in multime, am prins loc fix pe muchia unui bloc, si am stat toti patru usor indoiti, ca niste salcii in bataia vantului, bucurandu-ne de jumatate si un sfert din artificiile pe care reuseam sa le zarim. Lumea era in delir la vederea exploziilor de lumina, numai eu ma uitam ca curca-n lemne la cele trei fasairi care mai ajungeau si in raza mea vizuala. Asa ca m-am lasat pagubasa si m-am holbat si eu cuminte in telefonul unui domn foarte inalt, si uite asa am realizat ca artificiile alea mari, erau, de fapt, tare mici:P.

Mai la stanga, insa, am descoperit varianta HD a Revelionului meu in miniatura :D Gratie unui specimen deosebit de "Ciumpalacus romanus", am vizionat artifica la tableta domle!

Acu, io ma intreb: nu se vedea mai bine pe laptop? :D era o idee sa-mi pun barbatul sa vina cu monitoru' de 19 inci (lav, asa ii zice? :D) sa vedem si noi artifica asa cum se cuvine ;;)

Ce am inteles eu din cele de mai sus? Ca Big is the new small!
Asa ca am lasat balta planurile marete de slabire si am decis ca finalul lui 2012 sa ma gaseasca foarte foarte grasa (aviz vanzatorilor de scripeti si parghii!)! Am zis!

Voi cum ati petrecut?

8 comentarii:

  1. noi am petrecut cu sampanie, desi initial incepusem prin a petrece cu un joc cu gaini proaspat cumparat, apoi cu remi (de mentionat ca mi-am luat o bataie crunta, in ciuda chilotilor rosii proaspat cumparati de la triumf de la outletul din parndorf cu 3 euro :))). ori poate trebuia sa ii cumpar neredusi?! ma rog, divaghez.). la tara aci la noi in Romania nu fu nicio fasaire. a, da, poate in Ploiesti la j'dakilometri, drept pentru care cainii s-au isterizat si n-au iesit de sub pat nici macar sa ne zica la multi ani :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) ti-ai luat chiloooti! tres jolie, oui oui! movul se pune? ca poate ma incadrez si eu in standarde, afterall:P eu la remi nu ma bag ca alerg ca tembela dupa joker si uit ca mai tre sa si joc:P
    adun jokeri si gata:D

    RăspundețiȘtergere
  3. mah, eu mi-am luat rosii ca astia erau la reducere, nu am avut nimic altceva in minte :))), sunt atat de orientata pe raportul portofel/pret ca nu mai conteaza nimic altceva. cre' ca si roz cu buline galbene daca erau tot ii luam la pretu ala :))). dpdv remi, cu jokeri tu tot mi-am luat bataie :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Aham, ați ținut poanta asta cu chiloții roșii până acum, când e prea târziu pentru mine. Mulțam fain! :( Dacă n-o să-mi meargă excelent, ci doar bine, o să știu a cui e vina, nțț, nțț!

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) lasa , tu, ca facem studiu de caz la sfarsitului anului si vedem cati au avut noroc pe fond de chiloti rosii:P

    RăspundețiȘtergere
  6. mno, zau, nu v-am zis? am demontat eu mitul asta: chilotii rosii tin doar de deochi, nu si de noroc :))) (si nici de cald, decat daca-s din aia cu manecute, nu e cazul de fata :))) )

    RăspundețiȘtergere
  7. Da' sosetele, sosetele cum au fost? :)
    Pe mine tot intr-o alergatura m-a prins, dar cu cate un copil in brate, la concurenta cu sotul, intre diverse geamuri/balcoane ale casei parintesti din Colentina.
    Spectacolul a facut toti banii, nu stiu cum a fost in centru, sti ca nu fol TV, nici macar la parinti nu m-a tentat (ba mint, am vazut pe niste TVR-uri: "Echilibrium" intr-o seara, chiar bun-bun si ceva gen "Indiana Jones", cam bum-bum, cu piramide mayase/incase, comoara, profetia cu 2012, chiar mi-am propus sa vad cand dau si partea a doua dar nici nu mai stiu cum se chema :)) eh ... noi sa fim sanatosi). Programul de Rev un mare fas, ca de obicei, pitipoance in chiloti sau muzica populara, nimic interesant nu am gasit cand s-a intamplat sa ma nimeresc prin fata tv-ului (jap-jap, doua palme, ma adun de pe campii imediat)
    Asa ... in Colentina a fost mega-show cu artificiile, 360 de grade ... spectacol total, vreo 20 de minute de inghet folositor (acum inca sunt mucioasa dar nu conteaza).
    Ca sa mai zic ceva si on-topic :)
    chiloti rosii cred ca am avut o pereche, maxim doua de cand ma stiu, nu neaparat tanga si cu nici o legatura cu evenimentul ...
    alea cu noroacele si ghinioanele ma lasa complet rece, ce-si face omul cu mana lui e ... lucru curat :) deci fiecare cu ce-si doreste si poate duce la indeplinire, sa te bazezi/crezi in noroc/ghinion mi se pare o ... copilarie :) (ca sa nu jignesc pe nimeni)
    de aifoane nu am bani si punct, ma apucasera bazdaganiile si pe mine, pana am realizat ca unula ar fi cam ... banii fetei de gradinita pe 3-4 luni, bine ca mi-a trecut, sanatoasa sa fiu (mai ales la cap :) ), restul le rezolv eu. Majoritatea sunt bazaconii induse de societatea de consum, ceea ce ne este cu adevarat necesar pt un trai frumos ... nu are neaparat legatura cu banii :)
    Si ca sa inchei odata :) tie iti doresc ... "scripeti si parghii" pe anul asta :) din tot sufletul iti doresc, dar nu lasa asta sa-ti acapareze toata energia, viata inseamna mult mai mult de atat, daca o fi sa fie ... ferice de voi, dar ar fi bine sa fiti fericiti (in continuare) si fara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga mea,

    Ce-mi mai bucuri tu sufletul cand imi scrii!
    La multi ani voua, sa fiti sanatosi!
    Aia cu parghiile e o dorinta de fundal, sa zic asa, nu mai am nici timing, nici asteptari foarte concrete. Ma concentrez, acum, pe pasiunile mele, unele vii, altele pe cale de reinviere:P

    In alta ordine de idei, anul trecut am facut si noi revelionul acasa si am fost absolut incantati de artificiile colentinene, e bun si Ontanu de ceva:P
    ti pup!

    RăspundețiȘtergere