duminică, 8 ianuarie 2012

MTNES sau "Cu cine m-am maritat, Doamne!"



Repede, repede, pana nu se intoarce prea-minunatul sot de la cumparaturi:D

Acum cateva zile m-a rugat sa-i fac snitele. Bun, las carnea la dezghetat, se ofera el sa bata snitelele pana vin eu de la munca.
Ajung acasa, intru in bucatarie, liniste si pace. Blatul de bucatarie curat ca lacrima, nici urma de carne.

- Ma, ai batut snitelele?
- Da, bubo, cum sa nu? Sunt in frigider!
- Oook, dar ce ordonat ai devenit de la o vreme...

Ma apuc de stropolit, cand, manat de mancariciul obscur, imi zice:

- Auzi, bubo, dar stii unde am batut snitelele? ;;)
- Unde?
- In parc!
- Unde?
- In parc! :D
- haha, funny...
- Nu, serios! Am batut snitelele in parc, pe masa de sah!
....

- Ma, tu esti nebun? Cum sa bati snitelele in parc? deja imi pierise zambetul de pe buze, ingrozita de faptul ca-l cred in stare de asa isprava

- Da, bubo, pai ca sa nu deranjez vecinii!
- Si cum te-ai dus tu cu snitelele parc?
- Pai am pus intr-o sacosa ciocanul de snitele, carnea si tocatorul si pe urma am trecut si pe la Mega, sa-ti iau lapte! Vezi, n-am mai uitat de lapte!
- O, dar vai,ce usurare. M, tu chiar vorbesti serios? Sa stii ca nu-i momentul pentru misto-uri din astea, abia pe la pensie e cazul sa dai semne de dementa. Hai , fii serios, asa-i ca n-ai fost in parc?
- Am fost, bubo! M-au vazut si niste copii, cred ca s-au speriat! Daca vrei,mergem sa intrebam paznicul, ca sigur m-a vazut si ala.

deja hiperventilam si ma intrebam CINE l-a mai vazut pe sotul MEU troznind snitele in PARC, NOAPTEA, pe masa de SAH!!!!!

Evident ca tot restul serii el a defilat mandru ca un domnitor, iar eu mai muscam din snitel, ma mai inchinam, ma mai uitam lung la el si ma intrebam, daca dupa un an juma' de la nunta e asa inventiv, cum o sa fie dupa 25?!?!?! (oh, BOY!).De aceea, incep sa ma gandesc serios sa ii schimb numele din "the Hazband" in "MTNES" (abrevierea pentru "Ma,tu nu esti sanatos!")

LE: Pentru cei care, asemeni mie, inca mai spera ca episodul de sus sa fi fost pura fictiune, va anunt ca a fost pe bune. DA! A FACUT-O!A BATUT SNITELE IN PARC!

11 comentarii:

  1. :)))) vecinii va sunt, sigur, recunoscatori! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. asta da, vecinii trebuie sa aprecieze:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Demential :))
    Argumentatia e fara gres :) da' nu va vad bine cand oti avea urlaciosi :) vecinii trebuiesc antrenati :))

    RăspundețiȘtergere
  4. esti o nerecunoscatoare - parerea mea :))). in loc sa apreciezi ca omu vrea sa te ajute, tu cartesti :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. OMG ... am recitit pt hazbantul din dotare (ii povestisem dar e muuult mai amuzant cu cuvintele tale) si am ras cu lacrimi amandoi, stai ca tre'sa zic si eu una, de al meu, da' ma duc "la mine" ca aici ma lungesc si nu-i frumos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Măcar le-a bătut. Al meu doar le mănâncă:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Super tare, de la un sot te astepti sa plateasca facturi, sa-ti cumpere cadouri neinspirate, sa sforaie, dar violentatul mesei de sah ieise din ecuatie pana acum!
    Trebuie pus pe lista!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nicicum nu e bine pt noi femeile :)) Ca nu le bate nu e bine , ca le bate in stilul lui iar nu e bine .. Are mama mea o vorba. Dar e prea obscen sa insir aici cuvintele :)) Bucura-te ca le-a batut , eu nu am sot , dar imi ajunge fratemi-o :)) Incep prin a spune ca nu-si face nici patul .. De aici , deduceti voi mai departe :))

    RăspundețiȘtergere