joi, 21 martie 2013

Pentru casa sufletului - un giveaway Homedeco - Închis

Ieri am împlinit patru ani de vărsat sufletul în public, mare zi mare, vă spun!

Deși inițial plănuiam o mare sărbătoare on și off - line, providența a vrut altfel, așa că anul acesta a trebuit, din păcate, să spun pas și unei vizite la showroom-ul Homedeco, unde mai că aveau puțin și mă târau bieții oameni, de-atâta vreme ne tot fugărim cu telefoanele și nici că ne nimerim.

Andreea și Andrei, cuplul din spatele Homedeco, mi-au propus încă de acum câteva luni să facem un giveaway pe blog, că tot suntem prieteni și ne știm de-atâta vreme, și ce ocazie mai bună decât ziua blogului? Așadar, cadoul lor pentru mine este cadoul meu pentru voi :D

Inventivă, comme d'habitude, Andreea (jumătatea deco  a lui home:P), mi-a propus să fie ea ochii mei prin showroom și mi-a făcut și damblaua cu instagramatele, să avem și noi poze vintigi, măi domle,măi!

V-am spus că a fotografiat fix ce-mi face mie inimioara domestică să cânte mai cu foc? Păi da, ca să-mi fie învățătură de minte, de-oi mai vrea eu giveaway cu lucruri ohsoprettyIwannahavethemall, că poate mă supăr și păstrez cadoul pentru mine, na!

Luați de vă îngreșați retina cu niște eye-candy-prettines:


Pretty cănuțe - I love them big, when we´re at Dawn and sleep drags on and on and on


Pretty cănuță - I want me some, small and tight, just at Twilight, enough to keep me wake for the mourning sun...


Give me all them cookies, I can stand them all!


If your coffee is as sexy as you are, I'll pot my bets on you!


Diamonds are a girl's best friends, I keep their romance going!


One red end to your never ending stories


Keep 'em doors shut so the flowers don't die





You're the Happle of my eye, you make my apples happy.



Every momma is a hen, every baby - a bickering sunny chick.

E? v-am zis ca e cu sugar rush la neuronul deco? V-am zis! Iar astea-s departe de a fi cireașa de pe tort, sunt sâmburele din cireașa, muștiucul codiței din cireașă!
Ideea de la care au pornit oamenii aștia nebuni a fost să realizeze o selecțtie de produse de design, practice, de bun gust și accesibile ca preț.
Au ajuns astăzi să conducă un showroom și un magazin online cu peste 1200 de produse cu design contemporan, de la cei mai importanți producători din domeniile decorațiuni interioare, uz casnic, mobilier, accesorii pentru casă, toate purtând semnătura unor designeri renumiți.


Mi-s dragi pentru că îi cunosc, sunt tineri, se iubesc, sunt pasionați și pasionali și muncesc pentru ei înșiși , iar o afacere de familie merită încurajată, mai ales când se naște și crește din cele mai bune intenții.
Eu zic că avem nevoie de tineri curajoși, creativi și dispuși să meargă puțin împotriva curentului și zău că-i invidiez că au învins balaurul corporatist.

Așadar, with no further ado, Homedeco a decis să ofere un ceainic La Cafettiere unuia dintre cititorii blogului ,pentru a sărbători cei patru ani de hăhăială virtuală. Ita frumușața roșie:



Iată pașii pe care ar fi frumos să-i urmați pentru a intra în cursa pentru scufița roșie de mai sus :D

1. Intrați pe pagina Homedeco și alegeti un produs pe care l-ați oferi cadou unui complet necunoscut. Lăsați aici un comentariu cu linkul către produs și motivația alegerii, împreună cu numele vostru complet.

Pentru că giveaway-ul este deschis tuturor , inclusiv celor ce nu folosesc feisbucul, cei doi pași de mai jos sunt opționali. Poate nu aveți feisbuc, dar cu siguranta puteți da linkurile mai departe ;)
2. Dați like paginii de Facebook a magazinului Homedeco și paginii blogului.
3. Dati share postării.

Giveaway-ul este deschis până mâine, la ora 12:00 - ora României, când voi alege câștigătorul prin tragere la sorți cu Random.org. Pot participa și persoane din afara țării, cât timp pot furniza o adresă de pe teritoriul României.

Baftă! Șiiiii : HEPI BĂRFLEI, MĂI BLOGULE, MĂI!










9 comentarii:

  1. Asta as oferi cuiva http://www.homedeco.ro/produse/2-accesorii-decorative/2-/22-vase-pentru-plante/2530-vas-autoirigant-pentru-plante-log-amp;-squirrel-maroverde---qualy.html
    Un vas pentru plante, dar nu gol, cu o plantuta verde acolo sa inveseleasca atmosfera.

    Lorena Draghici

    RăspundețiȘtergere
  2. Hepi bardai tu iuuuuuu, ma blogule mai. Te pup Monica, si pe tine si pe blogul tau, ca tare dragi imi sunteti... insa acum m-ai pus in mare dificultate. Pe langa faptul ca sunt atat de multe produse faine la Homedeco ca n-as da nimic nimanui, le-as pastra eu pe toate :)), as putea totusi sa-mi rup din sufletel si sa dau unui necunoscut astea (ca sa ma asigur ca savureaza cartea si ceaiul impreuna, altfel nu): http://www.homedeco.ro/produse/226-ceai-si-cafea/49-cani-ceai-cafea/3253-set-cana--infuzor--cutie-ceai-sunflower---sagaform.htmlhttp:
    1. //www.homedeco.ro/produse/226-ceai-si-cafea/49-cani-ceai-cafea/3253-set-cana--infuzor--cutie-ceai-sunflower---sagaform.html
    si 2. http://www.homedeco.ro/produse/2-accesorii-decorative/205-rafturi-suporturi-semne-de-carte/2408-semn-de-carte-pip-set-3-buc---koziol.html

    Hai ti pup ti pup, ma duc sa-mi mai fac o cafea in cana cea veche :)
    A, numele complet: Georgiana Gheboianu , of of, mai mai
    La multi ani ma frumosilor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani si din partea mea pentru cei patru anisori !

    Eu as oferi drept cadou unei persoane necunoscute acest ceas de perete

    http://www.homedeco.ro/produse/179-decoratiuni-pereti/179-/13-ceasuri-de-perete/3618-ceas-perete-burst---umbra.html ,

    deoarece un ceas de perete isi gaseste intotdeauna un loc in casa, iar acest model mi se pare foarte chic, desi are un design simplist totusi are si un aspect futurist. Pe principiul ,,less is more''.

    Ramona Zamfira

    RăspundețiȘtergere
  4. Happy Blog Day!!! Daca ar trebui sa fac un cadou unui necunoscut, as alege acest suport:

    http://www.homedeco.ro/produse/2-accesorii-decorative/2-/205-rafturi-suporturi-semne-de-carte/3183-suport-carti-pe-raft-set-2-buc-book-end.html,

    pentru a-l incuraja sa citeasca tot mai mult si sa cumpere tot mai multe carti. Si pentru ca este dragut. :)

    Simona Mituletu

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Moni, felicitari pentru anii acestia frumosi in care ai incantat si iti doresc sa ai parte de muulte realizari si pace si in continuare!
    imi place http://www.homedeco.ro/produse/2-accesorii-decorative/12-boluri-fructebomboanedecor-/3887-platou-bomboaneprajituri-betty-verde-mustar---koziol.html pentru ca ofera posibilitatea diversuficarii atunci cand e expus! asadar in Bucataria oricui ar fi o necesitate:)
    Emiliana Veres

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu i-as darui http://www.homedeco.ro/produse/3-bucatarie/3-/29-cutii-pentru-paine-biscuiti-unt/3724-cutie-paine-cu-capacblat-lemn-bread-bin-2-mov-joseph-joseph.html pentru ca oricine are nevoie de o cutie pentru pastrarea painii.
    Adriana Hossu

    RăspundețiȘtergere
  7. Greu de decis din atatea idei frumoase, toate le-as pastra pentru mine .
    Imi place http://www.homedeco.ro/produse/282-nou-colour-your-coffee---cani-portelan-aroma/282-/284-cani-cappuccino-aroma/3866-cana-portelan-cappuccino-aroma-portocaliu-koziol.html pentru serile reci si ploioase.
    Marian Daniela

    RăspundețiȘtergere
  8. Bunaa!

    Nu trece zi fara sa-mi scald ochii pe homedeco.ro. De fapt, prin intermediul lor am ajuns pe acest blog. :)

    Cadoul meu pentru un necunoscut ar fi ceasul asta, pe care il detin by the way:

    http://www.homedeco.ro/produse/179-decoratiuni-pereti/179-/13-ceasuri-de-perete/3642-ceas-perete-pip-bleu---koziol.html

    E frumos, e colorat, ticaie incet - cat sa functioneze, deci poti dormi in prezenta lui, imi aminteste de o poveste, iar povestea de copilarie.

    Nume: Irina Soare

    LAAAA MUUULTI AAAANI!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani pt blog! :)

    Hmmm, stiu site-ul Homedeco, de mult timp imi clatesc ochii pe acolo. Cred ca asta http://www.homedeco.ro/produse/7-birou/72-suporturi-reviste/3495-suport-reviste-news-argintiu.html as face cadou, stiu sigur ca mie cel putin mi-ar fi de folos ca sa nu mai las ziarele si revistele insirate prin toata casa.

    RăspundețiȘtergere